Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
o hacimdeki motora 18" yada 19" jant takınca inşallah arabam çok yakıyor çekmiyor bu ne biçim araba demezsin. Orjinaller gayet güzel bence, keyf senin bütçen ve çıkan jant lastikleri koyacak yerin varsa sorun yok. ekonomi için 1.2tsi al, jant + lastiğe bi dünya para ver ben pek bağdaştıramadım bu olayı, tabi şahsi fikrimdir kimseyi de kötü etkilemek istemem.
TSI motorda 18 hicbir sorun yaratmiyor..Yaklasik 2 yildir kullaniyorum..ne bir balon ne bir sorun var..
yay var mı sende dostum ?ben de 1 seneden fazla zamandır kullanıyorum balon vs. yok Seat'ın üretimi de değil biliyosun..
yay var mı sende dostum ?
evet 3.5cm Seat Sport var..
çekiş konusunda ise performansı biraz düşürüyo ama viraj performansı onun 2-3 katı iyileşiyo..
18 jant+3.5 cm yay..tam düşündüğüm gibi aslında.aracının resmini görme şansım var mı kardeşim?
hadi ya süper.bu arada aracın gayet güzel..ya ben nedense garajları göremiyorum bu konuda bana yardımcı olur musun ? profiline nerden girebilirim ?