Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yakup öncelikle geçmiş olsun. yaşadağın ve bahsettiğin sorun gaz pedalından kaynaklanıyor turbo ile alakalı bir sorun değil. göstergede yanan ve epc adı verilen işaret lambası electronic pedal controldur. bunun turbo ile bir alakası yok. diğer yanan lamba ise katalizörün lambası. bunun yanmasının sebebi ise arabanın bir süre gaz yememesinden dolayı motorun çalışırken katalizöründen az ve düşük basınçlı hava geçmesinden kaynaklanır. bunu hangi servise sorduğunu çok merak ettim ve turbonun arızalı olduğu kanısına nasıl varmışlar merak ettim.
seatın kendı sayfasında ki iletişim bilgilerınden arayın hemen olaya mudahele edıyorlar servısın 20 gun surer dedıgı işi 1 hafatada çözdüler bnm işimişu an için ellerinde araç olmadığını yazışmanın sürdüğünü söylediler. araç bende kullanıyorum ama ikide bir aracı saga çekip kontağı kapatıp beklemem gerekiyor biraz sabretcem ama bu olay uzarsa doğuş forumlar şikayet siteleri vs elimden geleni yapacam.