batum
Kayıtlı Üye
öncelikle hayırlı olsun lpg sisteminiz. arkadaşların yazdıklarını okudum sizi ençok heralde ben anlarım aracımı alalı 1 ay kadar oldu önceden 1.3 cdti motor kullanıyodum gerçekten bedavaya gidiyormuşum, şimdi 1.2 TSI Aldıktan sonra anladım şehir içi normal kullanım 7 lt lerde normalde daha ne olsun dedirtecek rakamlar ama ülkemiz malum benzin 5 TL ye dayanmış araçlar aslında gerçekten az yakıyor ama tek problem pahalı yakıt. lpg ye gelinde bencede birazdaha bekleyip LPI sistemi yaptırmak daha mantıklı geldi. şahsen ben öyle düşünüyorum "Vialle" marka emme manifoltunu delmediği aparatla kendi enjektörünü kullandığı için mantıklı geldi bana ama henüz TSI motorlar için montaj yapılmadığını söylediler. ve yakın zamanda TSI montajıda başlıyacakmış linkini veriyorum merak edenler zaten bulurlarda kolaylık açısından LPG Dönüşümünde Devrim! Vialle LPi Sıvı Püskürtmeli LPG Sistemi şuan istanbul için "mar oto" da normal araçlar için montaj yapılıyor. TSI lar için gene araştırmama rağmen LPI sistem henüz yok ayrıca BRC ye de sordum 2012 sonları gelecekmiş bakalım yinede yeni bişeyler bilen varsa yazsın, düşünmeye başladım açıkçası.