Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşlar walla ben marka tanıtımı için yazmadım. Sistem emme manifoldu delinerek yapılan rölantide benzin kullanan bi kıt. Prins vsi benzeri . Yakıt ve performans verilerini detaylı bir şekilde yazicam. Birascik sabir. Ayrıca 4500 lira veripte lpg takilmaz mantıklı tarafı yok.
Valla Can burdada leon 1.6 ya bınen var benımde iş yerınde arkadaşlarım astra ve megane 1.6 ya bınıyor ben İstanbulda 9 litre altında yakan görmedım.7 lıtre demek 320 kr demek.320 kr yakan 1.6 var mı şu an stock halde?Benımkı gayet genel bri bakış açısı 1.6 motora bınenlere anket bıle yapabılırsın kaçtanesı 320 kr yakıyor acaba?Bence benımkı genelleme ve duz mantık degılde senınkı çok istisna bır durum. gerçekçi olalım şu an İstanbul trafıgınde şehir içi 8-9 litrenın altında yakan 1.6 var mı?
Tasarruf konusunda -15 gibi söylentiler gercek dışı. 0 dan aşağı düşmez.