Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.2 tsı 5000 de yakıt tasarrufu çok kötü:(

kısa mesefa kullanımlarında her motor fabrika verisinin nerdeyse 2 katını gösterir zaten..buna dizeller de dahil..

kısa mesefa kullanımlarında her motor fabrika verisinin nerdeyse 2 katını gösterir zaten..buna dizeller de dahil..

bu ara arabalr hava soguklugu yuzenden gec ısınıyor + kısa mesfelerde kullandıgın zaman aynen ole 2 katı yakıyor... benzın bıraz ucuz olsaydı kımse tuketımı bu kadar takmazdı kafasına

1.2 alanlar pişman derken.. bence gayet iyi bir yakıt tüketimi var memnnunum. 1.4'ten 1.6'dan fazla yaktığını kim söylüyor.. 1.6 dan daha fazla performans vererek daha düşük yakıyor ki 3 gün sakin kullandım ve ortalama yakıt 5.9 oldu.. hangi 1.6 bunu yakalayabilmiştir.. bastığında her araç yakar ve performanslı kullanarak ulaştığım veri ise 8.3 ..

Soğuk hava aşırı etkiliyor arkadaşlar yakıt tüketimini, onu da göz önünde bulundurun. Şu sıralar havalar oldukça da soğuk

ama bunun yanında tabiki hiç bir benzinli motor ekonomik değildir,benzinli motorlar kendi içerisinde daha ekonomik olanlar diye ayrılabilir ama benzinli motorda ekonomi olmaz bana göre, ekonomi için dizel motor seçmek şart.

Faruk abi sana katılıyorum ayrıca Ford Focus' u beklemek lazım, kendi açımdan da düşünürsem özellikle Focus HB' yi görmeden hareket etmemek lazım, Dizelleri bizim TDI' larla yarışabilecek bir motor

Yiğit kardeşimin yazdığı gibi arkadaşın sorunu çok kısa mesafelerde stop edip daha sonra tekrar çalıştırıp hareket etmesi.Bu şekilde kullanım ile benim araç ile yazdığım değerlere göre 7.5-8 litre/100 kmlere geliyorki benimki dizel. Benzinli ile 10 litrelerden aşağısını görmek çok zor. Çalıştırıp 15-20 km gitsinde bakın 6 litre/100 km civarlarına nasıl düşüyor.

12 ler 14 ten de 16 dan da daha fazla yakıyor 1.2 alanların çoğu pişman onu bırak ben ibiza 1.4 aldım keşke 1.6 sı olaydıda 1.6 alaydım ama yoktu :(:( yapıcak bişey yok güzeli seven derdine katlanırr... misali devam edicez
yani 1.6 alınsaydı şehir içinde daha mı az yakar bu araba...konuyu açan arkadaş şehiriçi yakıttan muzdarip buna çözüm 1.6 mıdır:)

sen kaç lt yakıyorsun ortalama hızımı soranlaradaa söyliyim 72 km.

ortalama hızı soran bendim..benım ortalamam 18km/h idi 11.6/100km yakıt ortalaması görürken..

tampon tampona 10-20 km ortalama hızla bi 5 km gidin bakalım ortalama ne olacak:D 5lt de kalacakmı. hergun mecburen yaptıgım şey ortalama 10-11 lt:)
kısa mesafede bu

Sanırsam Seat 1.6 8V geleneğini 1.2 TSI dan devam ettiriyor..

o 1.2 leri verinde bana ben bi 5 6 lt yaktırıp geri bırakiim :D

Geri
Üst Alt