LeonRider
Kayıtlı Üye
1. Para birimi ile tüketim rakamı, bir karşılaştırma kriteri değildir, baştaki bilgiyi verende tam bilgi yokmuş
2. Test verisi başka birşeydir, gündelik kullanma verisi başka
3. Günlük menziliniz 5-6 km civarında ise, motor daha tam ısınamadan kalkıp-duruyorsanız, 10lt/100km normaldir.
4. Özellikle İstanbul şartları.....
5. Hiçbir mekanik aksam, motor da dahil, tarladaki domates gibi zamanla kızarıp olgunlaşmaz, Falanca km. sonra düzelir konuşması, kahvehane sohbetidir. Var olsaydı, fabrika size vermeden önce Falanca km. yol yapar sonra teslim ederdi
Bunu kafamızdan uydurduğumuzu düşünmeniz bana da komik geldi ben ve birçok arkadaşım bunu yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz kahvehane sohbeti diye tabir edip insanları aşağılar gibi konuşmanızda burdaki sıcak ortamda hoş karşılanmaz.... yaşınıza hürmetim sonsuz ama benim her 0 aracımda yaşadığım ilk dönem fazla yakma olayının bakımdan sonra düşmesi her seferinde rastlantı olamaz.... şu ana kadar aldığım Corsa 1.7dtı-golf5 1.6-polo 1.4-corolla 1.6vvtı-Leon 1.9TDI araçlarda bunu yaşadım ve birçok 1.4tsılı arkadaşımdada buna şahit oldum normal ve düzenli aynı yol güzergahında kullanılan araçlarda bunu ölçmek bir nebze daha basit ve kolay bi yoldur... iyi forumlar.....