tanilak
Kayıtlı Üye
68bin cok ama o donanımda bi gilf 87 bin tl maddi imkanm var ama 1.2 alirsam ucuz olacağı için daha az para öderim ve 1 sene icersinde cektgm kredi borcumu öderim figer türlü 2 sene içerisinde oderim ama öderim
Yani bu durumda siz tdi alin diyorsunuz tdi dan yanasiniz dogru mu ? Anladığım kadarıyla da siz tdi kullanıyorsunuz. Memnun musunuz ve oneriyor musunuz? ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gol'ün yeni fiyatı yükselmiştir doğrudur, ama açıkçası 70bin TL'lik sıfır bir araç günümüz koşulları için orta sınıfın üstü sayılabileceğinden Golf'te düşünülebilir demek istemiştim.
Yazışmanın da başında ilettiğim gibi herşey sizin bütçenize bağlı, ben tdi dsg kullanıyorum doğrudur ve aracımın gerek performansından, gerek te yakıt ekonomisinden oldukça memnunum, ayrıca benim dikkat ettiğim bir konu daha var, sanırım başka bir arkadaşta bundan bahsetmişti, 120-140 arası süratlerle giderken benzinli araçların dizellere göre daha fazla yaktığı bir kesin,(10lt civarı) ortalama olarak bir depoyla 800-850km yol yapıyorum ve gerek motor hacmimin daha büyük olması, gerek te yüksek hızlarda daha düşük devir çevirmem sebebiyle gitmek istediğim yere hızlı bir şekilde gönül rahatlığıyla, ne kadar yaktığımı düşünmeden gidebiliyorum. Derseniz ki 90'ı geçmeyeceğim o koşullarda 3.6LT yaktırmışlığım bile var aracıma, hatta caps'i bile mevcut elimde.
Demek istediğim TDI az gider hantal kalır falan diye düşünmeyin, yeni nesil dizeller uzun yolda oldukça konforlu ve yüksek süratlerde de başarılı performans gösterebiliyor. Hatta piyasadaki diğer dizel araçlara göre daha iyi performans gösteriyor diyebilirim. Bildiğiniz üzere yeni passat'ta da aynı motor ve şanzıman kullanılmakta..
Bundan kısa bir süre önce ben de gözümü karartmıştım ve yeni kasa dizele geçmek için Doğuş'un yolunu tutmuştum, yaklaşık 16bin TL fark ödemenin şu an için doğru olmadığını düşünerek aracımı değiştirmemiştim, servis müdürü yeni kasalarda henüz kronikleşmiş bir sorununun tespit edilmediğini, bir süre daha geçtikten sonra satın almanın daha mantıklı olduğunu iletmişti, zaten ben de detaylı düşününce aynı performansı veren ve neredeyse sürüş dinamikleri aynı olan bir araç için 16bin TL fark ödemenin mantıklı olmadığına kanaat getirmiştim.