coolnight
Kayıtlı Üye
Bende fotoğrafı paylaşırken gördüm bilgim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bende fotoğrafı paylaşırken gördüm bilgim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunu konyaya gittigimde yaptım gidis gelişte hız sabitleyiciyi kullandım... toplamda 434 km yol yapmısım 74 km si sehir ici kalanı sehirler arası ve 100 tl yaktı sadece... aracımda seat ibiza 1,2 tsi referansaracı yakın aldım bir ay falan oldu olmadı 16 kasımda aldım.....uzun 90 ile sabitleyip gittiğinde 3,5 ile 4,5 arasında anlık değişirken ortalama 4,1 lt yakıyor 100 km de 100 km hıza sabitleyip gittiginde uzun yolda 4,8 ile 6,5 ltre arasında anlık değişirken ortalama 5,5 lt yakıyor 100 km de su anda arabam 1200 km de
Benim aracım da 1150 km de 3.kere depoyu fulledim ve şu an 5 diş var.hiç bi depoda 480km yi geçmedi.şu anlık düzelicek gibi değil hiç bi şey göremiyorum düzeleceğine dairDepoyu geçen gün doldurdum. 461 km gitmişim, 38.4 litre benzin alıp depoyu tekrar fulledim. 100 km ortalamam 8.34 Lt şu an. Tahminimden fazla oldu, bakalım ilerde düzelir inşallah..
Seat 1.2 TSI 90 HP Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi Seat 1.2 TSI 90 HP Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi hocam incele istersen belki soruna bir cevap olabilir. firmanın yaptıgı fabrika ortamında araclarda ortalama tüketim hesabının nasıl yapıldıgını anlatıyor sanırım.... benim su anda 700 km gösteriyor ve düşmeye devam ediyorBenim aracım da 1150 km de 3.kere depoyu fulledim ve şu an 5 diş var.hiç bi depoda 480km yi geçmedi.şu anlık düzelicek gibi değil hiç bi şey göremiyorum düzeleceğine dair
Fabrika verileri zaten dümdüz yolda 60kg ağırlığında bi kişi sabit hızda giderken oluyor.hız da önemli fakat bu kadar da fark ettirmemeli.ben aracı aldığımdan beri 7küsürlü hiç bi değer görmedim.8.4tü başlarda.şu an 9.2 git gide artıyor hep aynı yolu yapıyorum.işe git gel toplam 20km ya var ya yoktur.sabah ve akşam olmak üzere max 5er dakikalık trafiğe giriyorum(5 yoktur bile) sonrası hep normal.2000-2500 devir arası değiştiriyorum vitesleri ama hep aynı tüketim.uzun yolda yakmıyor tamam eyvallah ama şehir içi nerdeyse verilerin iki katını yakıyor.aracı 3 kere fulledim 3ünde de max gideceğim erişim mesafesi 470 yazdı.bundan önceki depomda 450 bile gitmedi araç yaniSeat 1.2 TSI 90 HP Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi Seat 1.2 TSI 90 HP Arabam Kaç Yakar | Yakıt Tüketim Ansiklopedisi hocam incele istersen belki soruna bir cevap olabilir. firmanın yaptıgı fabrika ortamında araclarda ortalama tüketim hesabının nasıl yapıldıgını anlatıyor sanırım.... benim su anda 700 km gösteriyor ve düşmeye devam ediyor
Bu çok iyi bir veri. Ben de sizinle aynı gün almışım aracı şu an 430km yapmışım. Ama veriler sizinkinden yüksek.aracı yakın aldım bir ay falan oldu olmadı 16 kasımda aldım.....uzun 90 ile sabitleyip gittiğinde 3,5 ile 4,5 arasında anlık değişirken ortalama 4,1 lt yakıyor 100 km de 100 km hıza sabitleyip gittiginde uzun yolda 4,8 ile 6,5 ltre arasında anlık değişirken ortalama 5,5 lt yakıyor 100 km de su anda arabam 1200 km de