Eline sağlıkAldım muhammet abi sendn önce davrandım
2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
16 cdf 48
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Eline sağlıkAldım muhammet abi sendn önce davrandım
2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
yarın buluşuyoruz, ankara scw uyan
yarın mı hadi uyan türkiye dicem ama millet şehitlerine ağlıyor keyif kaldı mı milletde .....ankara son gün günceli
aslında bayrak alıp arabaya asıp öyle ankamallden kalkıp aoca girsek, hem manidar olur
Bu konuyu bugün samet le görüştük eminim çokta anlamlı olur ama kimseyi galeyana davet etmemek gerekir şu an için sakin durmak daha anlamlı daha manidar oluraslında bayrak alıp arabaya asıp öyle ankamallden kalkıp aoca girsek, hem manidar olur
çok haklısınız, ne hallere düştük Türk bayrağını arabamıza asamıyoruz milleti galayana getirememek için. tiwitirdan tiwit atamıyoruz sempatizanları üstümüze çekmemek için,sosyal medayadan paylaşım yapamıyoruz, bi TÜRK olarak düşüncemizi bile açıklayamıyoruz, şehidimize bile üzülemiyoruz, gerçekten çok sinir bozucu.Bu konuyu bugün samet le görüştük eminim çokta anlamlı olur ama kimseyi galeyana davet etmemek gerekir şu an için sakin durmak daha anlamlı daha manidar olur
16 cdf 48