Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Cix cix
çıldırmamak elde değil
Baştacisin cezmi babaOffroad toplantımız var cuma akşamı Eylül de yarış ımız var sizlerle beraber olmayı çok istiyorum ...faruk eczanesi faruk eczanesiii
sen vandan geliyorum ben deseydin etkinlik alanina sadirvan kurardikAfiyet olsun şimdiden... İçecek olaydı gelirdim ama kendimizin getireceğini duyunca vazgeçtim. Gelmiyorum.
yav sen gel hele ben sana istediğinden fıçı fıçı alırımmm valla biz basıp gelıcezAfiyet olsun şimdiden... İçecek olaydı gelirdim ama kendimizin getireceğini duyunca vazgeçtim. Gelmiyorum.
sen vandan geliyorum ben deseydin etkinlik alanina sadirvan kurardik
Eyvallah sağolun.. Gönlüm sizinle her zaman.. Geçen akşam @Lejyoner abimle görüştük. Detayları biliyor.. İyi eğlenceler..yav sen gel hele ben sana istediğinden fıçı fıçı alırımmm valla biz basıp gelıcez