serkanreis
Kayıtlı Üye
maşallah emre kazasız belasız kardeşim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sonucu merak ettimsaol kadir bu akşamda roll de boy göstercez bi m3 le denicez
Allah nazarlardan saklasın, kaza bela vermesintamamiyle can sıkıntısından arabamın resimlerini çektim
resimlerde kesinlikle oynama yoktur neyse odur
Ekli dosyayı görüntüle 7388
Ekli dosyayı görüntüle 7389
Ekli dosyayı görüntüle 7390
Ekli dosyayı görüntüle 7391
Ekli dosyayı görüntüle 7392
o tamamen zevk meselesi sanırım bende çok seviyorumMaşallah on numara fakat kaput maskesi bana göre çok berbat duruyor..
ben orjinal olmiyan saçma sapan duran folyolardan nefret ediyorum çok basit duruyo ne zaman orjinal carbon kaplama çıkar o zman yarımda değil ön kapuyu komple kaplatırımbence kaput maskesi hizasında maske yerine karbon kaplat
söküp takılması inanılmaz kolay maskelerde kesinlikle bozulma söz konusu değil benim kaput maskem 2 senelik siz düşünün artık baya soran var ama gerçekten çok basit bi işlem bu arada fiyatı 75 tlAllah nazarlardan saklasın, kaza bela vermesin
Kardeş bi de leonum için kaput maskesi düşünüyorum da maskeler istenildiği zaman sökülüp takılabiliyor mu yıkamak için falan? bu esnada bozulma oluyor mu ? bi de sök-tak işlemini kendimiz yapabiliyor muyuz? e tabii fiyat ne durumda?
maaşallah emrecim. çok güzel duruyor
teşekkürler levent abimaşallah allah nazardan esirgesin