dadaş34
Administrator
Şampanya varsa geleyim bariKismet olursa 19:00 gibi galatada olurum. bir bira icerken gelenleri beklerim şampanya buraya kısmetmiş
Beni EDS ler İYİ tanır
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Şampanya varsa geleyim bariKismet olursa 19:00 gibi galatada olurum. bir bira icerken gelenleri beklerim şampanya buraya kısmetmiş
Boooo Listeye bak maşallaah... @ULU yu göremiyorum...Arkadaşlar bu cuma akşam 19_30'da galata marmara balıkta buluşuyoruz!!!
1 ) @ dadaş34
2)@ absoult
3)@ lejyoner
4)@kfy
5)@seckin2001
6)@murateren
7)@Erkki
8)@asb2010
9)@beyazuçuş
10)@xure
11)@mustafaabi
12)@kaptan
13)@@bd6114
14)@ayktstc
15)@muratgök
16)@
Beni EDS ler İYİ tanır
Kismet olursa 19:00 gibi galatada olurum. bir bira icerken gelenleri beklerim şampanya buraya kısmetmiş
Vaaayy bee iyi haber iste..@erkki gözlerim seni arayacakMurat abi yeri tut muhtemelen bende erken gelirim atarız biraları
Benim Gafamda beyaz föter olacak bir elimde puro seni unutmak mümkün mü muhterem brokergelirken kırmızı karanfil takayımmı uzun zaman oldu unutmuşsundur beni @murateren
ofisten 6 da çıkıyorum abi 7 gibi ordayım kısmetse