LeonRider
Kayıtlı Üye
gördüm kiiii benim aşkım beni çok seviyo puhaha
Yenge öle mi biliyo la Umut harbi yalancıymışsın sen puhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
gördüm kiiii benim aşkım beni çok seviyo puhaha
umutun ustune gıtmeyın tamam yahu cok masum bence o cokta yavas araba kullanıyor ..(umut katmer ne zman hazır olur puhaha )
ne 90 ı ablacım adam el freni ile arkadaş olmuş durmadan sarılıyo resmen aşk yaşıyolar....
Bencede yanı yanlız bırakılmaya gelmıyor yenge Yanı tamam anladık guclu hızlı araban var ama yagmurdada olmazkı bee kardesım aa
umutun ustune gıtmeyın tamam yahu cok masum bence o cokta yavas araba kullanıyor ..(umut katmer ne zman hazır olur puhaha )
Yenge öle mi biliyo la Umut harbi yalancıymışsın sen puhaha
demekki baktı ben onu bırakmıyorum bitürlü benden kurtulmak için bu yollara başvuruyo puhaha
hahahahah yalancı da değilim hatta bu yüzden bi arkadaşlığımı bilem sildim başka bi yerden gir Serhat abi
başka sapak varmı kardeşim bare ben el freni ile dalıyımpuhaha
demekki baktı ben onu bırakmıyorum bitürlü benden kurtulmak için bu yollara başvuruyo puhaha
başka sapak varmı kardeşim bare ben el freni ile dalıyımpuhaha