mselimturan
Kayıtlı Üye
Merhaba, Mart ayında 2021 model Ateca satın aldım. Yakıt tüketimi şehir içinde beni gerçekten çok fazla yoruyor 8-8.5 bandı üzerinde gezerim diyordum ama 10 litreden aşağı düşmüyor şuan için şehir içinde ve 3000km'de. Açıkçası gaz pedalının altına yumurta koyacağım Şehir-dışı 6.7'den aşağıya düşüremedim ve full depo ile ortalama 450 km yol yapabiliyorum.
Şehir içi / Şehir dışı, makyajlı Ateca kullanıcıları kaç litreleri görüyorsunuz ?
Yeni araç sahibi olduğum için biraz tecrübesizim, km yükseldikçe yakıt tüketiminde düşüş sağlar mıyım veya önerileriniz neler ?
Ayrıca Makyajlı Ateca için tercih ettiğiniz petrol ofislerini, performans ve tasarruf açısından değerlendirip yorum bırakırsanız çok sevinirim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şehir içi / Şehir dışı, makyajlı Ateca kullanıcıları kaç litreleri görüyorsunuz ?
Yeni araç sahibi olduğum için biraz tecrübesizim, km yükseldikçe yakıt tüketiminde düşüş sağlar mıyım veya önerileriniz neler ?
Ayrıca Makyajlı Ateca için tercih ettiğiniz petrol ofislerini, performans ve tasarruf açısından değerlendirip yorum bırakırsanız çok sevinirim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.