Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İnsanın icine sine sine bir baska oluyor değil mi Teşekkürler maşallah icin ayrıca4 senedir hep kendim yıkıyorum. Mis gibi pırıl pırıl.
Sizinkinin de maşallahi var.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaşSizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz
güzel kardeşim maşallah.. plakanı da "uf anam uf" olarak okuyorum))Sizde aracınızı kendiniz yıkamayı sevenlerden misiniz yoksa veririm 25 lira iç dış yıkansın diyenlerden misiniz
Hahaha iyiymis hic oyle bakmamistimgüzel kardeşim maşallah.. plakanı da "uf anam uf" olarak okuyorum))
iyi sürüşler
Ben hala kıyamıyorum fırçayla yıkamaya anca yumuşacık oto fircalari olur ya onlarla tabi bi yere kadar sakınılan göze çöp batar derlerHondam vardı sattım Leon almak için alamadık daha ama hondami kuzenim oto yıkamacı onun dükkanını işgal Edip kendim yıkardim o dükkan açmadan önce 10km uzaklıktaki köyüme gidip dağ suyu ile bahçemiz de kendim 2 3 saat uğraşırdım hatta bı ara fırça kullanamazdim süngerle yavaş yavaş
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.