Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 leon mu 2016 leon mu daha yakışıklı:)))

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Kas 2016
Mesajlar
778
arkadaşlar alın size polemik :)))) şimdi imkanlar el verse 2016 alırım bu farklı bir konu ama 2006 seat leon bana daha yakışıklı geliyor sadece kasa olarak değerlendirince.sizce?
 
Ben de eski kasa leonun tasarım harikası olduğunu düşünüyorum.özellikle de cam silecekleri ve arka kapı tasarımı çok hoş bence
 
şuan kullandığım araba olduğu için söylemiyorum mk2 yi ama daha güzel geliyor.

yani görünmeyen silecekler, çoğu kişinin " aa kapı kolu yok " demesi arka kapı için, süprizlerle dolu bir araba yapıyordu.

ancak yeni leonda her şey standart bir araba gibi.
 
:)Makkajlı kasa daha yakışıklı.Duruşu farklı zaten ,kapı kolları ayrı bir görüntü,filim yakışıyor.
 
Arka kapıların yukardan aradan oluşunu tek geçerim. Babamın şirket aracı Clio da bile çoğu kişi arka kapının kolunu görmedikleri için nasıl açılıyor diyorlar :) Leon ile gelen ilginç tasarımlardan en güzeli bence. Herkesi şaşırtıyor.
[doublepost=1489734454,1489734388][/doublepost]Ama hangisi daha agresif ve hırçın derseniz 2016 FR kasa Aero lu olanlar aşırı hırçınlar tasarım olarak :rolleyes:
 
Seat deyince herkesin aklına leon geliyor ve bu leonun farkı.cordoba ibiza altea toledocular olarak üvey evlat gibi kaldık:))) iyi pazarlar
 
Geri
Üst Alt