Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni ÖTV düzenlemesi

Emree3825

Kayıtlı Üye
yeni gelecek ötv kdv zamları hakkında ne düşünüyorsunuz zaten bir araba parası kadar vergi ödüyorduk iyice artarsa durum saçma bir hal alacak 2016 1.2 tsi leon aldım 33 bin lira aracın geliş fiyatı vergilerle 62 bin liraya aldım aracı tam bir araba parası kadar vergi

Saçma sapan bir hal aldı 55bin ve üstündeki 1.6 araçlara %75 ötv diyo adamlar Bmw Mercedes vergi düşük olsun diye ufak motor getirmişti artık diğer firmalarda dizelleri 1.5 1.4 falan getirir herhalde

içler acısı bir durum verginin bile vergisini ödeyen tek ülkeyiz

Ekli dosyalar

• IMG_1342.PNG
    IMG_1342.PNG
    126.9 KB · Görüntüleme: 25
araba parası kadar vergi ödediğimiz bir dönemde yaşıyoruz çok acayip şeyler oluyor burada 1 araç fiyatına dışarıdan 2 tane hatta bazı araçlardan 3 tane alabiliyor olmamız çok garip auidinin en pahalı aracına bir bakıyım dedim a8 en dolusu giriş fiyatı 400 bin küsür lira ötvsi 600 küsür kdvsi 200 küsür sadece ötv ve kdv 2 araba fiyatı yapıyor totalde araç 1 milyon 350 bin lira civarı 400 bin nere bu nere

Bence bu kadar abartı düzeyde zam yapmayacaklardır çünkü rakamlar tam anlamıyla facia.

vw, audi, bmw, mercedes oldu olacak kepenk indirip türkiye pazarından çekilsin bari. Ufak bir zam gelir ama bu ölçüde değil bana kalırsa yılbaşından önce satışları arttırmak amacıyla spekülasyon amaçlı haberler ortaya atılıyor..

bmw 116 320 mercedes c180 a180 audi a3 passatın bazı kısmı vs vs satışı unutsun. benim en çok güldüğüm yeni reno megane dizelin bir paketi de bundan etkilenmiş böylelerine mustahak k.çı boklu renoyu o fiyata satana iyi oldu. ama arabasını bi tık yükseltmek isteyen orta halli vatandaşın vay haline d segmenteki araçları bırak c ye bile zor binecekler..yazıklar olsun o kadar diyecek söz var ki burası uygun değil

Geri
Üst Alt