Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon alacağım, iki renk arasında kaldım.

Rline

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Seat Leon Xcellence donanim almayı düşünüyorum, bulunduğum şehrin dışında iki araç var, renkleri Urban Gri ve Magnetic Gri.
Seat renklerine hakim değilim, renkleri canlı görme imkanım da yok. Urban gri klasik gümüş gri, güzel bir renk. Magnetic griyi internetteki fotolardan tam anlayamadım, fümeye yakın görünüyor. Füme rengi beğeniyorum ama internette mavi, füme karışımı gibi duruyor.
Bu renkleri bilen arkadaşlaslardan öneri bekliyorum, siz olsanız Urban Griyi mi Magnetic Griyi mi seçerdiniz? Simdidrn teşekkürler

Merhaba. Renk meselesi zevke bağlı olarak kişiden kişiye değişir tabiki ama ben urban griyi daha çok beğeniyorum.

merhabalar sımdıden hayırlı olsun ama sahsı fıkrımı soracak olursanız urban grı derım bende :)

Bende aynı sekilde urban gri derim. Magnet grı biraz koyu kalıyor

Donanim olarak hicbir farki yoksa bende urban gri derdim :) digeri bariz sekilde koyu ve urban gride hatlar kendini daha iyi gosteriyor. Bence :)

Neveda beyaz al bak keyfine..Yağmur çamur toz çizik vb..hiçbirşeyle uğraşma.

Hangisi olursa olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Magnetik gri icin gormeden kapora birakip arac geldiginde gorup vazgecmis biri olarak ben de bu iki secenek arasindan urban griyi tercih ederim :)

Geri
Üst Alt