Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

[Yardım] Cam Filmi

Altug727

Kayıtlı Üye
Arkadaslar selam;
2017 Fr aracima cam filmi yaptirmak istiyorum
Hangi marka ve model onerirsiniz
Ayrica Ankara da yaptiran varsa nereyi tavsiye edersiniz ?

Ben de bu aralar yaptırsam mı diye düşünmeye başladım tekrardan. Daha önce araştırdığımda keçiören taraflarında swat garaj diye biryer vardı oranın yorumları iyiydi baya. Ben sadece arka 2 cama düşünüyorum çocuktan dolayı. Çekincem şu ki izlediğim cam filmi videolarında camı bolca ıslatıyorlar bu durum ileride elektronik ya da mekanik sorun yapar mı?

Ben de bu aralar yaptırsam mı diye düşünmeye başladım tekrardan. Daha önce araştırdığımda keçiören taraflarında swat garaj diye biryer vardı oranın yorumları iyiydi baya. Ben sadece arka 2 cama düşünüyorum çocuktan dolayı. Çekincem şu ki izlediğim cam filmi videolarında camı bolca ıslatıyorlar bu durum ileride elektronik ya da mekanik sorun yapar mı?
Yapmaz

Auto king te suan kampanya var 600 TL çekiyorlar garantili cam filmleri Ankara’da bayileri olduğunu düşüyorum

Arkadaslar selam;
2017 Fr aracima cam filmi yaptirmak istiyorum
Hangi marka ve model onerirsiniz
Ayrica Ankara da yaptiran varsa nereyi tavsiye edersiniz ?

Llumar, 3m marka cam filmini öneririm. Arka camlarda karartmalar olduğundan 1 numara, bagaj camı ve ön cama 2 numara öneririm. 2 numaradan sonrası hem görüşü etkiler hemde ceza yeme durumu olacaktır.

Geri
Üst Alt