Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

vogtland 3,5 cm 1,2 tsiden sökme

Emree3825

Kayıtlı Üye
yaylar var bursadan bir arkadaş satıyor 6 ay kadar kullanmış aracını sattığı için sökmüş 395 lira fiyat biçiyor ne diyorsunuz alınır mı ? belki arkadaşta buralardadır buradaysa bir iletişime geçelim

Ekli dosyalar

• 16142654_10210669243160795_3911031133479078369_n.jpg
    16142654_10210669243160795_3911031133479078369_n.jpg
    65.8 KB · Görüntüleme: 37
yaylar var bursadan bir arkadaş satıyor 6 ay kadar kullanmış aracını sattığı için sökmüş 395 lira fiyat biçiyor ne diyorsunuz alınır mı ? belki arkadaşta buralardadır buradaysa bir iletişime geçelim

Biraz daha indrim yapabilir bence :) 350 ye bağlarsan güzel olur :)

alıp yaza doğru taksam mı napsam :D eleman güvenilir mi acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
alıp yaza doğru taksam mı napsam :D eleman güvenilir mi acaba

Valla yay gibi aracın yürüyen parçalarına doğrudan etkileyen parçaları mümkün olduğunca sıfır tercih ediyorum ben. Ben de yay düşünüyorum ama İstanbul' da adım başı inşaat oldu. Alt takımlar epey yıprandı. Şimdi yayda daha çok sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum.

doğru söylüyorsun heryer çukur her tarafta kazı çalışması var kazdıklarınıda kaptmıyorlar doğru düzgün

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN

Aynen cok para istiyor, 300 bağlamaya uğraş :D

para konusu bağlanırda almışken 300-350 fazladan verip sıfırını almak mı yoksa 6 ay kullanılmış 2. el almak mı mantıklı olur

onuda düşündüm bu yay 6 ayda dağılacak şey değil yıllarca kullanılıyor forumdan bursadan bir arkadaşla temasa geçelim parasını gönderiyim yayları elden alsın bana kargolasın daha garanti olur iletişime geçeyim bi yayı satan arkadaşla

onuda düşündüm bu yay 6 ayda dağılacak şey değil yıllarca kullanılıyor forumdan bursadan bir arkadaşla temasa geçelim parasını gönderiyim yayları elden alsın bana kargolasın daha garanti olur iletişime geçeyim bi yayı satan arkadaşla
Karşı ödemeli gönderme şansı varsa öyle göndersin sende ürünü görünce parayı verip almış olursun

Geri
Üst Alt