Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VAGCOM Kablosu Arıyorum

LKTN

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar. Başlıkta da belirttiğim üzere VagCom kablosu arıyorum. Güncelleme alabilen yan sanayi kablo da olabilir. Sitede bulamazsam satn alacağım çünkü.

Beklediğin cevap olmayacak ama bu işten de ben hiç anlamıyorum. Vagcom, yay ne bilim öyle şeyler bende yok. Gerçekten sizleri tebrik ederim bu konuda.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bu tarz özellikleri açıp kapatmayı falan hep sevmişimdir. Eskiden Nokia N73 ü N73 Music edition a falan çeviriyordum :D Araştırmayı uygulamayı seviyorum. Bir de aracın hatalarına bakmak istiyorum. Acaba araç hata veriyor da birşey yok deyip garanti süresinin geçmesine kadar bekliyorlar mı diye merak ediyorum. Eğer öyle bir durum varsa bunu koz olarak da kullanabilirim böylece...

Yakın zamanda görmedim sitede satan ross tech kablosu tercih et hem güncelleme sorunu yok hemde birçok kısıma giriş yapabiliyor

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakın zamanda görmedim sitede satan ross tech kablosu tercih et hem güncelleme sorunu yok hemde birçok kısıma giriş yapabiliyor

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi orjinal kablo çok pahalı. Şimdi hem güncelleme alabilen hem de birçok bölgeye erişebilen VAG kabloları yapmışlar. Orjinal güncellemesini de alıyordu. Malum sitelerde satan biri var ancak ilk önce havale istediği için güvenemedim açıkçası.

Geri
Üst Alt