Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Vag Com Yazılım (Gizli Özellik Açma)

Furkannn

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm
Arkadaşlar aranızda illaki bu yazılımı kullanan vardır bende yaptırmak istiyorum fakat aracımın 2 yıl daha garantisi var.
Bu yazılımı atmam garantiyi yada serviste problem çıkmasını etkiler mi?

Yanıtlarınınız için şimdiden teşekkürler.

mantiken düşünürsek araçta olan kapalı özellikleri açtırıyoruz ama servisin söylediği garanti dışı kalacağı

Garanti dışı kalıyor deniliyor da Ankara doğuş oto gizli özellikleri kendi açıyor nasıl oluyor bu vagcom gizli özellik acirtirmak aracın garantisi bozmuyor ... Yanlış bilgilendirme yapıyorlar asıl onlar hediye park sensoru takıyor o garanti dışı bırakıyor ..

Garanti dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil gönül rahatlığıyla yapılabilir daha önce konuşulmuştu zaten konuyu bulamadım şuan

Daha önce aynı konu mevcuttu garanti dışı kalmıyor zaten araçta olan bir özellik bunu araç alırken opsiyon diye senden para istiyorlar

araca atılan exstra bir yazılım veya dışardan eklenen bir özellik yok, araçta olan özelliği değiştiryorsun, kadran selamlama, amerikan park, yağmurda camların otomatik kapanması vb. özelliğin araç garantisi ile ne işi var, araçta olan ama aktif olmayan özellik aktif hale geliyor, bunu vag com kablo alıp işten anlıyorsan kendin yapabileceğin gibi dışarda da 40-50 lira verip yaptırabilirsin...

istanbul avrupa yakasında bu işi yapan sizin yaptırdığınız tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

ben de açtırdım bütün özellikleri bence bilindik bir yerde açtırman daha sağlıklı olur yanlış kodlama vs maruz kalmazsın. Anadolu yakasında maltepe de ender elektronik var orda yaptırdım tavsiye ederim aklında bir soru olursa yardımcı olurum :)

Bende Berata actırdım klıma auto mod ısıklarını acmayı unutmus :) onun harıcınde bı sorun yok aracta olan ozellıkler aktıf edılıyor zaten.

Geri
Üst Alt