Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

VAG-COM hakkında ...

ilkerakyıldız

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba ;

2006 Seat leon stylance sahibiyim ve araç ile ilgili aklıma takılan birkaç sorum var yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.
Araca vagcom yardımıyla kadran selamlama yapılabiliyor mu ?
Start verildiğinde kapalı olan aynalar ( içeriden de kapalı konumda ) kendiliğinden açılırken , motor stop edildiğinde kapanmadığı için kapanabilme özelliği açılabiliyor mu veya böyle bir özellik varmı ?
aracım 106 binde ve alalı 3 ay oldu. motor yağı değişimi yapılmadı ve orjinal 5-30 yağı veya 10-40 ( usta önerisi ) mı kullanmamız daha sağlıklı olacaktır. Bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür eder saygılarımı sunarım .

Arkadaşlar Merhaba ;

2006 Seat leon stylance sahibiyim ve araç ile ilgili aklıma takılan birkaç sorum var yardımcı olabilen varsa çok sevineceğim.
Araca vagcom yardımıyla kadran selamlama yapılabiliyor mu ?
Start verildiğinde kapalı olan aynalar ( içeriden de kapalı konumda ) kendiliğinden açılırken , motor stop edildiğinde kapanmadığı için kapanabilme özelliği açılabiliyor mu veya böyle bir özellik varmı ?
aracım 106 binde ve alalı 3 ay oldu. motor yağı değişimi yapılmadı ve orjinal 5-30 yağı veya 10-40 ( usta önerisi ) mı kullanmamız daha sağlıklı olacaktır. Bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür eder saygılarımı sunarım .
Yağ olarak mobil esp formula 5 30 kullandim gayet memnunum. 4 bin km oldu yağ eksiltme falan yok şimdilik.. Diğer sorularina cevap bulursan benim de işime yarar :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaslar kocaeli/izmit mekan aracim seat ibiza 1.4 16v 2004 signo.Bu arac icin izmitte bu isi yapan iyi yer varmi,benim aracimda hangi gizli ozellikleri acarlar maliyeti ne kadar.Konuyu acan ve yorumlarini esirgemeyen SCW ailesine tesekkurler.

Seat ibiza 2004 1.4 lt 101 Hp Signo Benzin+Lpg 145 Bin Km

Geri
Üst Alt