altıpatlar
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
bugün işyerimize son model acayip bir tır geldi yurtdışına çalışan bu tır aklımı aldı mikrodalga fırın bile vardı...
ama beni en çok etkileyen ufak cep telefonu şeklindeki etkileyici uzaktan kumandasıydı...
devasa araç uzaktan kumandayla çalıştırma, körükleri, basıncı ayarlama ve sıcaklık derecelerini dahi ayarlama yaptı...
daha tır alamasamda bu uzaktan çalıştırma sistemini araştırmaya başladım
nette bazı sitelerde orjinal kumandadan bu bahsı geçen modülü gördüm acaba bizim araçlara uyum sağlarmı satıcıyla daha irtibat kuramadım ama kesin bu sistemi aracıma uygulatmak istiyorum belki tır gibi aracımın sistemlerine hükmedemesemde en azından çalıştırıp oto klimasını aktifleştirebilirim gibi düşünüyorum...
ama immobilizerı etkiler mi bu düşündürüyor haaa bu sistemi iptal da olsa önemli değil,
acaba aracıma sorunsuz uygulayabilirmiyim???
ÖZELLİKLER
Kışın Soğuklarda Sıcak Arabaya Binme
Yazın Sıcaklarda Serin Arabaya Binme
Bomba Tehlikesine Karşı Araca Yaklaşmadan Çalıştırma
Uzaktan Aracınızı Çalıştırma
Uzaktan Aracınız Stop Ettirme
Aracı Viteste Unutma Emniyeti
Manuel Araçlara Uyumluluk
Otomatik Araçlara Uyumluluk
12 V Araclara Uyumluluk
Unutmaya Karşın En Fazla 15 Dk Çalışma
Mevcut Uzaktan Kumanda Sisteminize Uygulayabilme
Araç Çalışırken Kapı Açılma Emniyeti
Kolay Çalıştırma
Kolay Durdurma
Kolay Montaj
Basit Kullanım
Sizden Başka Bilmeyenlerin Çalıştıramaması
İc Electronic Far Sensörü İle Uyumluluk
Fazladan Bir Kumandaya Gerek Kalmadan Çalıştırma
Akıllı Çalıştırma Chipi
6 Farklı Emniyet Sistemi
Araç Çalışırken Terk Etme Özelliği
Kolay Kullanma Kitapcığı Ve Montaj Şeması
Çalınmaya Karşı Emniyet
Mevcut Alarm Sistemlerine Uyumluluk
Koşulsuz Garanti Ve Değişim
Montaj Esnasında Telefon İle Destek ve Burada Yazamadığımız Bir Çok Özelliğiyle
Dünyada ve türkiyede ilk aracınızın mevcut uzaktan kumanda sistemine, yani fabrika çıkışı orjinal kumandanızla ( veya mevcut uzaktan kumandanızla ) başka hiçbir şeye gerek kalmadan aracınızı uzaktan çalıştırabilir ve stop ettirebilirsiniz. Akıllı çalıştırma sistemi ile aracınızı profosyonelce çalıştırır ve her daim emniyettedir. Düz vites ve otomatik vites uyumlu en önemli özelliklerinden biri olan ve benzeri cihazlarda bulunmayan viteste unutturmama özelliği ( aracı viteste bırakıp çalıştıramazsınız ) kutu içerisinde her şey mevcuttur, başka hiçbirşeye ihtiyaç duymadan montajını yaptırabilirsiniz ve kullanabilirsiniz montajı ortalama 30 dk montaj esnasında gerekirse telefon ile destek veriyoruz. İçerisinde montaj şeması ve klavuzu mevcuttur.
[video=youtube_share;mGYYeRdnG44]http://youtu.be/mGYYeRdnG44[/video]
bugün işyerimize son model acayip bir tır geldi yurtdışına çalışan bu tır aklımı aldı mikrodalga fırın bile vardı...
ama beni en çok etkileyen ufak cep telefonu şeklindeki etkileyici uzaktan kumandasıydı...
devasa araç uzaktan kumandayla çalıştırma, körükleri, basıncı ayarlama ve sıcaklık derecelerini dahi ayarlama yaptı...
daha tır alamasamda bu uzaktan çalıştırma sistemini araştırmaya başladım
nette bazı sitelerde orjinal kumandadan bu bahsı geçen modülü gördüm acaba bizim araçlara uyum sağlarmı satıcıyla daha irtibat kuramadım ama kesin bu sistemi aracıma uygulatmak istiyorum belki tır gibi aracımın sistemlerine hükmedemesemde en azından çalıştırıp oto klimasını aktifleştirebilirim gibi düşünüyorum...
ama immobilizerı etkiler mi bu düşündürüyor haaa bu sistemi iptal da olsa önemli değil,
acaba aracıma sorunsuz uygulayabilirmiyim???
ÖZELLİKLER
Kışın Soğuklarda Sıcak Arabaya Binme
Yazın Sıcaklarda Serin Arabaya Binme
Bomba Tehlikesine Karşı Araca Yaklaşmadan Çalıştırma
Uzaktan Aracınızı Çalıştırma
Uzaktan Aracınız Stop Ettirme
Aracı Viteste Unutma Emniyeti
Manuel Araçlara Uyumluluk
Otomatik Araçlara Uyumluluk
12 V Araclara Uyumluluk
Unutmaya Karşın En Fazla 15 Dk Çalışma
Mevcut Uzaktan Kumanda Sisteminize Uygulayabilme
Araç Çalışırken Kapı Açılma Emniyeti
Kolay Çalıştırma
Kolay Durdurma
Kolay Montaj
Basit Kullanım
Sizden Başka Bilmeyenlerin Çalıştıramaması
İc Electronic Far Sensörü İle Uyumluluk
Fazladan Bir Kumandaya Gerek Kalmadan Çalıştırma
Akıllı Çalıştırma Chipi
6 Farklı Emniyet Sistemi
Araç Çalışırken Terk Etme Özelliği
Kolay Kullanma Kitapcığı Ve Montaj Şeması
Çalınmaya Karşı Emniyet
Mevcut Alarm Sistemlerine Uyumluluk
Koşulsuz Garanti Ve Değişim
Montaj Esnasında Telefon İle Destek ve Burada Yazamadığımız Bir Çok Özelliğiyle
Dünyada ve türkiyede ilk aracınızın mevcut uzaktan kumanda sistemine, yani fabrika çıkışı orjinal kumandanızla ( veya mevcut uzaktan kumandanızla ) başka hiçbir şeye gerek kalmadan aracınızı uzaktan çalıştırabilir ve stop ettirebilirsiniz. Akıllı çalıştırma sistemi ile aracınızı profosyonelce çalıştırır ve her daim emniyettedir. Düz vites ve otomatik vites uyumlu en önemli özelliklerinden biri olan ve benzeri cihazlarda bulunmayan viteste unutturmama özelliği ( aracı viteste bırakıp çalıştıramazsınız ) kutu içerisinde her şey mevcuttur, başka hiçbirşeye ihtiyaç duymadan montajını yaptırabilirsiniz ve kullanabilirsiniz montajı ortalama 30 dk montaj esnasında gerekirse telefon ile destek veriyoruz. İçerisinde montaj şeması ve klavuzu mevcuttur.
[video=youtube_share;mGYYeRdnG44]http://youtu.be/mGYYeRdnG44[/video]