Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ucuz atlattık

korfezliibrahim

Kayıtlı Üye
Dun aksam afyondan dönerken sakaryada aşırı yağmura yakalandim 90 100 km hizla gidiyordum birden farketmeden su birikintisi ne girdim tahmini olarak 20 30 metre arabayi zor tuttum bir soldaki bariyere bir sagdaki tira yaklaştım yalpaya yalpalaya zor toparladim resmen dizlerimin bagi çözüldü bundan sonra yağışlı havalarda daha dikkatli arac kullanacagim...

Geçmiş olsun. Aquaplaning olmuş aracınız. Suda kızaklama yani. Islak zeminde aşırı hız yada ani fren, aracın yol ile lastik arasındaki bağlantısını keser. Buda kontrolü kaybetmenize yol açar.

Aşağıda çok güzel açıklamalar mevcut. Göz atabilirsiniz.

Aquaplaning (kızaklama) nedir? Nasıl önlenir? | sekizsilindir.com

Teşekkür ler sağolun evet cok güzel anlatmış tum gucumle direksiyonu sabit tutmaya çalıştım ...

Dun aksam afyondan dönerken sakaryada aşırı yağmura yakalandim 90 100 km hizla gidiyordum birden farketmeden su birikintisi ne girdim tahmini olarak 20 30 metre arabayi zor tuttum bir soldaki bariyere bir sagdaki tira yaklaştım yalpaya yalpalaya zor toparladim resmen dizlerimin bagi çözüldü bundan sonra yağışlı havalarda daha dikkatli arac kullanacagim...
geçmiş olsun.ağır araçlar her zaman daha güvenlidir

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt