Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trim sesleri

Yav arabayi alali 2 ay oldu, daha yaklasik 2 yasinda araba ama trim seslerinden kafayi yiyecem..her gun farkli bi yerden farkli sesler geliyor..bulamiyorum da nerden geldigini..bu gidisle sattiracak bu sesler arabayi..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Seat demek = trim sesi demektir ben daha seattan fazla trim sesi gelen bir araba görmedim ya katlanacaksınız yada satacaksınız her güzelin bir kusuru oluyor işte

Arabanızı seviyorsanız binmek için aldıysanız biraz uğraş sonucu o sesler kesilir ama dediğim gibi uğraşmak gerek kapı içlerine davlumbazlara ses yalıtımı yapılırsa biraz daha iyi olur trim sesini araç içi plastik parçalardan yapıyor ama kapı yüzlerinin arkası boş olduğu için biraz zayıf kalıyor sesi o yüzden yapıyor arkasından destekleyici malzemelerle halledilebilir

Benim de el freni düğmesinden ses geliyor.:( Araç henüz 250 km'de

Son düzenleme:
Ben bu konuda kafayı fena kıranlardanım, 2,5 yaşında leonum var. Aldığım günden beri 2 kere servise yalıtıma götürdüm, 4 kapıyı söküp yanmaz süngerlerle izolasyon yaptım v.s.
Ama en büyük faydayı kapıların üst kısımlarındaki kadifemsi alana sıktığım würth lastik bakımı sprayinde gördüm. Ayda bir sıkıyorum.
Asfaltta yoksa ses, sadece parke-arnavut kald. yolda varsa hiç ama hiiiç takma. Bu tüm araçlarda olur,
Aracını satıp zarara da girme derim!

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt