Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Triger hk

Emre3465

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba 2015 1.6 TDI otomatik aracım var ve 60000 km de araç 5 yaşına gelmek üzere acaba aracın trigeri değişmesi gerekir mi ve değiçecekse bu konuda hangi servisi önerirsiniz İstanbul Anadolu yakasında?

Birde İstanbul Anadolu yakasında hangi servisleri önerirsiniz ?

Bildiğim kadaraylı sene olayını kaldırdılar, km olarakta 120 bindi en son ama bir güncelleme daha geldi diye biliyorum km ye. Herhangibi bir yetkili servisi arayıp tam km yi ögrenebilirsiniz.

Normalde yetkili servisler km ye bakmaksızın 5 senede değişim öngörür.
Triger kmsi 120.000 fakat hava ve tozlanma şartlarına göre kayış özelliğini kaybedip sertleşebiliyor ve çatlama yapabiliyor.
Bu durum gözle anlaşılabilir ama ustalar genelde triger değişimden gelecek güzel işçilik parası olduğu için direkt değiştirmeyi önerir.
Güvendiğiniz bir usta kontrol etsin derim fakat 5 yılda bu kadar az km yapmış bir araçta triger isteyeceğini düşünmüyorum.
Yetkili servise götürecekseniz kontrol için kaputu bile kaldırmaz direkt değiştirir.

Arkadaşlar merhaba 2015 1.6 TDI otomatik aracım var ve 60000 km de araç 5 yaşına gelmek üzere acaba aracın trigeri değişmesi gerekir mi ve değiçecekse bu konuda hangi servisi önerirsiniz İstanbul Anadolu yakasında?

Birde İstanbul Anadolu yakasında hangi servisleri önerirsiniz ?

anadolu yakasında ki ustamıza götürmenizi tavsiye ederim @OTO DÜNYASI

Tatlıkuyu, 1301/1. Sk. No:8, 41400 Gebze/Kocaeli

80 bin km ideal aslında tozluluk kullanım şekli de değişiklik gösterebilir.

Arkadaşlar öğrendim,yetkili servisten tanıdığım arkadaşına sorduk, artık yıl kalkmış dedi Volkswagen için 120.000 km gelin dedi bana

Bildiğim kadaraylı sene olayını kaldırdılar, km olarakta 120 bindi en son ama bir güncelleme daha geldi diye biliyorum km ye. Herhangibi bir yetkili servisi arayıp tam km yi ögrenebilirsiniz.
MBU 120.000 km diyor Vosmer 128.000 km

Geri
Üst Alt