Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo mk2 rölanti dalgalanması

mk2toledo

Kayıtlı Üye
Herkese güzel haftasonları.
dün aracımda buji değişimi sırasında kablolardan biri hasar gördü. takımı değiştirmek yerine hasarlı kablonun yerine çıkma kablo taktırdım. fakat şimdi rölantide dalgalanma yapıyor. bunun nedeni çıkma kablodaki direnç ile orjinal kablolarım arasındaki direnç farkı mıdır? komple kablo takımını değiştirsem düzelir mi?

dün aracımda buji değişimi sırasında kablolardan biri hasar gördü. takımı değiştirmek yerine hasarlı kablonun yerine çıkma kablo taktırdım. fakat şimdi rölantide dalgalanma yapıyor. bunun nedeni çıkma kablodaki direnç ile orjinal kablolarım arasındaki direnç farkı mıdır? komple kablo takımını değiştirsem düzelir mi?
ateşleme sisteminin bakıma ihtiyacı var... bu durumda kullanmaya devam ederseniz yüksek ihtimal bir sorun oluşmaz. fakat sorun ilerledikçe an gelir aracınız hiç olmaması gereken yerde stop edebilir. çünkü sorun ateşleme sisteminde. buji ve kablo bakımı, boğaz kelebeği temizliği, sensörlerin kontrolü (sensör düşük ihtimal) yapılmalı en kısa zamanda. ...
aracın lpgli sanırım...araç lpgli ve sadece lpgde yapıyorsa iyi bir lpg servisinde ayar yapılmalı
en kısa zamanda uygun vakitte baktırman en iyisi.çünkü masraf küçükken yapılmalıki ilerde daha büyük masrafa yol açmasın
[doublepost=1508681653,1508681567][/doublepost]
ateşleme sisteminin bakıma ihtiyacı var... bu durumda kullanmaya devam ederseniz yüksek ihtimal bir sorun oluşmaz. fakat sorun ilerledikçe an gelir aracınız hiç olmaması gereken yerde stop edebilir. çünkü sorun ateşleme sisteminde. buji ve kablo bakımı, boğaz kelebeği temizliği, sensörlerin kontrolü (sensör düşük ihtimal) yapılmalı en kısa zamanda. ...
aracın lpgli sanırım...araç lpgli ve sadece lpgde yapıyorsa iyi bir lpg servisinde ayar yapılmalı
en kısa zamanda uygun vakitte baktırman en iyisi.çünkü masraf küçükken yapılmalıki ilerde daha büyük masrafa yol açmasın
kabloyla alakalı sanmıyorum kablo nasıl bir malzemeden üretilmiş vs gak guk ...lpgli aracsa kabloya bağlamayın konuyu

[doublepost=1508681653,1508681567][/doublepost]
kabloyla alakalı sanmıyorum kablo nasıl bir malzemeden üretilmiş vs gak guk ...lpgli aracsa kabloya bağlamayın konuyu

Evet aracım lpgli fakat benzindede yapıyor aynı sıkıntıyı. klima aydınlatma vs açtığımdada bi değişim olmuyor. dediğim gibi bujiyi yeni değiştim. boğaz kelebeğine dokunmak da istemiyorum açıkçası. çünkü adaptasyon sıkıntısı yaşarsın diyenler var. ve kablo hasar görmeden önce böyle bi sıkıntım olmadığı için ordan olacağını düşünmüyorum. dediğiniz üzerine ateşleme sisteminin bakımından geriye kablolar kalıyor.

Son düzenleme:
Bencede sikinti kabloda gibi görünüyor ama daha fazla ihmal etmemeniz gerekir bobine filan da girerse masrafı çoğalır yara büyümeden merhemi surmek lazım arıza bobin arızası gibide duruyor

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt