Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tıkırtı sesi

HBK06

Kayıtlı Üye
arkadaşlar aracım leon mk3 fr. Bugun fark ettim, sağ arka taraftan hafif çukurlarda tıkır tıkır ses geliyor. Bagaj mı tam kapanmadı dedim ama alakası yok.
Amortisor takozu kaymış olabilir mi? Zira 5-6 aylık araçta süspansiyon patlamaz diye düşünüyorum. Yağlanma sorunu da olmamalı. Araç daha 4500 km'de.

arkadaşlar aracım leon mk3 fr. Bugun fark ettim, sağ arka taraftan hafif çukurlarda tıkır tıkır ses geliyor. Bagaj mı tam kapanmadı dedim ama alakası yok.
Amortisor takozu kaymış olabilir mi? Zira 5-6 aylık araçta süspansiyon patlamaz diye düşünüyorum. Yağlanma sorunu da olmamalı. Araç daha 4500 km'de.
Arka sağ koltuğun altından gelir o ses.
Serviste izole ediyorlar tekli koltuğun altından.
Bende de vardı, düzelttiler.

Arka sağ koltuğun altından gelir o ses.
Serviste izole ediyorlar tekli koltuğun altından.
Bende de vardı, düzelttiler.
Tamamdır, teşekkür ettim. Bu ay içinde gideceğim servise. Her yerden ses geliyor diyeceğim. Bakalım ne olacak :D

Tamamdır, teşekkür ettim. Bu ay içinde gideceğim servise. Her yerden ses geliyor diyeceğim. Bakalım ne olacak :D
Valla heryerinden geliyordu benimde.
1 gün bıraktım.. hallettiler eğer İstanbul da isen Avek oto da birinin adını vericem sana trim sesleri için.
Onun ilgilenmesini söylersen halleder. Benden de selam yolladın mı deme keyfine..

Valla heryerinden geliyordu benimde.
1 gün bıraktım.. hallettiler eğer İstanbul da isen Avek oto da birinin adını vericem sana trim sesleri için.
Onun ilgilenmesini söylersen halleder. Benden de selam yolladın mı deme keyfine..
Maalesef, ankaradayım :(
Doğuş oto nasıldır fikrin var mı? Direkt oraya götüreyim diyorum. Bir de 6 ay sonra yağ değişimi muhabbeti var. Yaptırmaya gerek var mı? Aracı alırken 6 ay sonra getirin bir bakalım demişlerdi.

Maalesef, ankaradayım :(
Doğuş oto nasıldır fikrin var mı? Direkt oraya götüreyim diyorum. Bir de 6 ay sonra yağ değişimi muhabbeti var. Yaptırmaya gerek var mı? Aracı alırken 6 ay sonra getirin bir bakalım demişlerdi.
Ben saplantılı adamım:) gidip yaptırdım ama içim rahat eder beklerim diyosan bekle.. doğuş konusunda fikrim yok kardeşim..
[doublepost=1488998525,1488998468][/doublepost]
Selamın aleyküm bende de 2016 Leon var aynı ses bendende geliyor çok sinir oluyorum bu ay sonunda bende servisteyim ses kesilmeden çıkarmam arabayı koltuk altını hiç düşünmemiştim bilgi için teşekkürler.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Rica ederim :)

Ben saplantılı adamım:) gidip yaptırdım ama içim rahat eder beklerim diyosan bekle.. doğuş konusunda fikrim yok kardeşim..
Ben de götürüp ne gerekiyorsa yaptırayım. çünkü bir müddet sonra takıntı yapıyorum :)
Önceki aracımı da sırf bu küçük sebeplerden soğuyup sattım.

Geri
Üst Alt