Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tavan islanmasi

hasan06

Kayıtlı Üye
7276906c69f40913baf8461015b7091a.jpg

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Cordoba aracım sunroof lu. Sol kapı uzerinde böyle bir ıslaklık oluştu. Daha önce aynısını yaşayan var mı ?

Sofor kapisi ve sag kapida menteselerinin orada sunroofdan gelen su tahliye var ucunu kes falcatayla camur cikar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava basmam gerektiğini falan söyleyenler oldu bu kesin sanruf tahliyesi sorunu mu acaba yoksa başka bir yerden mi sizdiriyor aracı dün aldım tavan döşemesi sıfır takılmış açıkçası korktum biraz.

Hava basmam gerektiğini falan söyleyenler oldu bu kesin sanruf tahliyesi sorunu mu acaba yoksa başka bir yerden mi sizdiriyor aracı dün aldım tavan döşemesi sıfır takılmış açıkçası korktum biraz.

Her zaman bi ihtimal vardir ama basima geldi aynisi tam yeri gece yagmurlu usenmessen telefon fenerini ac kapi menteselerini oraya tut falcata almayi unutma

Yarin insallah yaparım .Tavan döşemesi sıfır arabanın acaba bu ıslaklık daha sonra kabarma falan yaptırır mı ?

Yarin insallah yaparım .Tavan döşemesi sıfır arabanın acaba bu ıslaklık daha sonra kabarma falan yaptırır mı ?

Koku yapabilir oto kuafore git kuruttur 20 lira bastan konus parayida cok fazla su olsa sarkar dicam ama pek zannetmiyorum

Çok teşekkür ederim. Umarım dediğin yerdendir sorun.

aynı sorun bende de var bende bakacağım arkadaşın dediği yere.
sunroof altında kenarlardaki kanalların ön kısmında delik var.
sunroof kenarlarından sızıp kanala toplanan suyun akıp gitmesini sağlayan bu delik
tıkanmış olabilir. bende her yağmurda karda ıslaklık olmuyor, bazen oluyor.
sanırım arabanın duruş şekli açısı filanda tetikliyor bu durumu.
sunroofu komple açıp elinle sağ ve sol ön köşelerini kontrol et tahliye deliğini göreceksin.
onun tıkanmış olma ihtimali var, bir telle yada söyledikleri gibi basınçlı hava ile temizlenebilir
kanal tıkalıysa açılabilir diye düşünüyorum. aynen benim arabanında tavan döşemesi yenilenmiş durumda.

aynı sorun bende de var bende bakacağım arkadaşın dediği yere.
sunroof altında kenarlardaki kanalların ön kısmında delik var.
sunroof kenarlarından sızıp kanala toplanan suyun akıp gitmesini sağlayan bu delik
tıkanmış olabilir. bende her yağmurda karda ıslaklık olmuyor, bazen oluyor.
sanırım arabanın duruş şekli açısı filanda tetikliyor bu durumu.
sunroofu komple açıp elinle sağ ve sol ön köşelerini kontrol et tahliye deliğini göreceksin.
onun tıkanmış olma ihtimali var, bir telle yada söyledikleri gibi basınçlı hava ile temizlenebilir
kanal tıkalıysa açılabilir diye düşünüyorum. aynen benim arabanında tavan döşemesi yenilenmiş durumda.
Umarım kabarmaz tekrar

Geri
Üst Alt