Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Taş izi :-(

imk

Kayıtlı Üye
Üstadlar merhabalar, bugün farkettim ki sağ ön farkın tam üstünden başlayan kısmından kaputuma taş sağlam vurmuş, boya da 3mm x 5 mm kadar dökülmüş, gittim bi boyacıda rötuş yaptırdım ama araç metalik beyaz olduğundan rötuş çok belli oluyor, içim acıdı yaw :-(
Napmak lazım
Bir de bu taş izleri aracın değerini çok düşürüyor mu,ikinci el piyasasında bu tarz şeyler önemli midir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aslında çok aşırı taş izleri yoksa. Çok fiyatı etkilemez. Aracını satiyo musun?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tarz durumlar icin tas izi vs servise gitmenizi onermem cunku servis direk en ufak bi durumda boya ya geciyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalın rötuş. Üzerine pasta cila. Sonrası kaput filmi.

Üstadlar merhabalar, bugün farkettim ki sağ ön farkın tam üstünden başlayan kısmından kaputuma taş sağlam vurmuş, boya da 3mm x 5 mm kadar dökülmüş, gittim bi boyacıda rötuş yaptırdım ama araç metalik beyaz olduğundan rötuş çok belli oluyor, içim acıdı yaw :-(
Napmak lazım
Bir de bu taş izleri aracın değerini çok düşürüyor mu,ikinci el piyasasında bu tarz şeyler önemli midir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bu kadar bağlılık iyi değil, araç bu, tabikide çizilecek dökülecek, yamulacak.dert etme 1-2 güne alışırsın:) hele ki değeri düşer mi diye hiç üzülme canına yazık:)

• Beğen
Reaksiyonlar: nkp
Geri
Üst Alt