Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satıs olarak dusunmedim sadece takas olarak dusunuyorum fakat. Eger ki satmaya karar kılarsam vodafone satıs fiyatı 2350dir. Scw ye ozel fiyat yazabilirim tabiki de..
Tabiki de kafa kafaya bir takas olmayacak. 2 tane 4 S'in fiyatı toplanıp TR garantili bir iPhone 5 in fiyatına tekabül eder ise kafa kafaya olur he TR garantili sıfır jelatinli 4 S lerin fiyatı 5'in TR garantili fiyatını gecerse farkını verip takası uygun hale getirebiliriz.
bu yoruma ben ne diyebilirim ki ? Amac kötülemek mi ? alıs verisi mi geriletmek mi. Lütfen bu gibi olumsuz yorum yazacagınıza hayırlısı demeniz daha mantıklı. Herkesin kendi fikrince bir dusuncesi vardır. Onu degistirme yetkisi kisinin kendisine aittir baskalarının olumsuz yorumları degil.
Lütfen rica ediyorum.
benim 5 te öyle sorunlar yaşamadım yanlız. ekranıda iyi şarjı 4sle aynı. önceki telim 4sti zaten. 4si kardeşime verip aldım 5i. aralarındaki tek fark inceliği ve hafifliği diyebilirim. 4si olan boşuna masraf edip 5e gecmesine pek gerek yok aslında ama zevk işi. ben 5ten memnunum cok hafif.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.