Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Spor yay

3- veya 3.5 eibach veya voglanttan başkasına bakma derim. Bende 3.5 eibach yay aldım geçen hafta ama daha taktıramadım. Bu işte en iyileri bunlar. Diğerlerinde zamanla salma vs olabiliyor diye duymuştum. Ben eibachları antalyada tuning vs işleriyle uğraşan bir abiden almıştım çok temiz üzerindeki yazıları bile duruyor. Hemde piyasanın yarı fiyatına aldım. İlgilenirsen numarasını verebilirim;)

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim yıllarca vogtland kullandım ve inan memnun kalmadım, daha doğrusu taktığım için kabullendim sökemedim birdaha, çok sert değil inanılmaz sert yaylar, sonraki aracımda eibach kullandım hakkını verdi memnun da kaldım, lakin şuan Jom Blue line coilover kullanıyorum hepsinden kat kat daha iyi.Aracım 5cm daha fazla basık ve içeriye zerre ses gelmiyor vuruntu çarpıntı gürültü yok sekme titreme yok.

Geri
Üst Alt