Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Spor yay kodu.

AYDKRD

Kayıtlı Üye
selamlar. 1.4 tsi olan Golf 7 yayı Leon FR a uyuyor mu?

abi bana şu yay konusunda bi yardımcı olun cok kararsız kaldım simdi burdaki kullanan abilere sordum 5mm voglant yayı tavsiye ettiler konfor bakımından görüntü bakımından yani çok memnun kalmıslar. Ama ben gerektiginde ailemle binip uzun yola çıkabiliyoruz benim araçla yani bi sıkıntısı olur mu ve bu yayı nerden alabilirim internnete hep stokda tükendi diyo şansızmıyım ne

abi bana şu yay konusunda bi yardımcı olun cok kararsız kaldım simdi burdaki kullanan abilere sordum 5mm voglant yayı tavsiye ettiler konfor bakımından görüntü bakımından yani çok memnun kalmıslar. Ama ben gerektiginde ailemle binip uzun yola çıkabiliyoruz benim araçla yani bi sıkıntısı olur mu ve bu yayı nerden alabilirim internnete hep stokda tükendi diyo şansızmıyım ne
Kardeşim Selam.
İki gün evvel aldım yayları taktırdım.. hatta konusu da var. Voglandt 45 mm yay hakkında bilgilendirme diye.. Leon Fr Voglant 45 mm yay hakkında bilgilendirme.. | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye burdan da bakabilirsin.
Şöyle söyliyim sana Xtreme tuning bunun resmi distribütörlüğünü yapıyor ama ellerinde kalmamış. Ben ıstanbul'da başka bir yerde buldum ellerinde vardı.
Diğer soruna gelirsem spor yay eibach/ ya da voglant yani kaliteli olan bir yay da konfor kaybı yaşamazsın.
Ailenledd istediğin gibi gidebilirsin.
Daha evvelki araçlarımda da böyleydi bunda da böyle.
Yine kafana takılan bir şey olursa beni de arayabilirsin.
0543-242-01-66

Vogtland Seat Leon Spor Yay | X-treme Tuning

sagol abi allah razı olsun kaydettim numaranı

dedigin yay bu dimi abi extreme de suan yok yani eger alacagım buysa başka sitelerden bakcam
[doublepost=1489129835,1489129765][/doublepost]
Kardeşim Selam.
İki gün evvel aldım yayları taktırdım.. hatta konusu da var. Voglandt 45 mm yay hakkında bilgilendirme diye.. Leon Fr Voglant 45 mm yay hakkında bilgilendirme.. | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye burdan da bakabilirsin.
Şöyle söyliyim sana Xtreme tuning bunun resmi distribütörlüğünü yapıyor ama ellerinde kalmamış. Ben ıstanbul'da başka bir yerde buldum ellerinde vardı.
Diğer soruna gelirsem spor yay eibach/ ya da voglant yani kaliteli olan bir yay da konfor kaybı yaşamazsın.
Ailenledd istediğin gibi gidebilirsin.
Daha evvelki araçlarımda da böyleydi bunda da böyle.
Yine kafana takılan bir şey olursa beni de arayabilirsin.
0543-242-01-66

yalnız benim araç tdı abi

Vogtland Seat Leon Spor Yay | X-treme Tuning

sagol abi allah razı olsun kaydettim numaranı

dedigin yay bu dimi abi extreme de suan yok yani eger alacagım buysa başka sitelerden bakcam
[doublepost=1489129835,1489129765][/doublepost]

yalnız benim araç tdı abi
Dizel için 956150 yay kodu.
Fs tuning var Istanbul'da.. ınternetten numarasına bakarsan ordan almıştım ben.
Ama dediğim gibi yukarıda ki yay koduna uygun olarak sor zaten yardımcı olurlar sana..

tamamdır abi çok teşekkür ediyorum aradım şimdi hallettim sayılır :)

allah razı olsun valla kaç gündür bunu düşünüp duruyodum

tamamdır abi çok teşekkür ediyorum aradım şimdi hallettim sayılır :)

allah razı olsun valla kaç gündür bunu düşünüp duruyodum
Cümlemizden razı olsun.. yayları taktırırken mutlaka ön ve arka yayların hepsind hortum geçirt. Ses yapar yoksa bilgin olsun.

Cümlemizden razı olsun.. yayları taktırırken mutlaka ön ve arka yayların hepsind hortum geçirt. Ses yapar yoksa bilgin olsun.
Bende leon FR mk3 aracıma yay düşünüyorum bu yaylara hortum geçirme işlemi nasıl oluyor komplesine mi geçiriliyor yoksa uçlarına mı ?

Geri
Üst Alt