Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sorun mu var\

john wickk

Kayıtlı Üye
s.a arkadslar. araba konusunda çok bilgisizim size bişey danışmak istiyorum. aracım 2016 model leon tdi dsg. aracımı 2 gün önce şehir içi durmadan 30 km felan yaptım. trafik çok sıkışık deildi. ilk defa karşılaştığım durum havada gayet iyi olduğu halde aracımın start stop mekanizması hiç çalışmadı. neyse aracı istop ettirdim. ilk defa arabanın fanı sesli çalıştığına şahit oldum. ve trafikte arabanın firenine dokunurken bir titreme sanki istop edecek gibiydi. sıkıntı nedir arkşlar. eminimki bilgisi yüksek bana yardımcı olacak arkşlar cevap verecektirler.

Hc bir sıkıntı yok.aynisını bendede yapıyo.frene basnca titreme sirkeleme gbi garip şeyler yapıyo.ama hersey normal gozukuyo.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emniyet kemeri takılı mıydı? takmayınca start stop çalışmıyor.

Adi ustunde start stop...motor yağini start stop destekli yaglari tercih edin...

Geri
Üst Alt