Hoşgeldiniz kendinizi alttaki konu başlığından tanıtabilirseniz daha güzel olacaktır.
Üyelerimiz | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
Dizel bir motor için 180.xxx km ler uçuk km'ler değildir.
Genel yapısı itibariyle bakımlarını zamanında yapıp, hor kullanmadıkça 250-300 binlere kadar
hiç problem yaşamadan kullanılır. Onun dışında şanzıman, yürüyen, mekanik aksam da kullanma şekline göre değişir.
Fotolara bakarak bir şey söylemek yanlış olur. Fotoğrafta şaheser gibi duran ama yanına gidince harabe olan araçlar gördüm.
Hatta birine niyetlendim Antalyaya gidiyordum ki sağolsun bir arkadaş baktı ve aracın yıkık dökük olduğunu söyledi.
Çıplak gözle görmekte fayda var.
Aracı göster ama ekspertiz yapan yerlere boya kontrolü dışında fazla güvenme. Motorunu bir motor ustasına kesinlikle göster.
Aracın içine otur hatta camları kapatıp kullan sağından solunda saçma sapan sesler geliyor mu dinle.
(Çünkü yolcu koltuğunda oturan kişi, direksiyondaki kişinin duyduğu sesleri duymaz veya hissetmez)
Seat'larda direksiyondan ve ön takımdan zamanla bazı sesler gelebilir. Aracı gösterirken bunların üzerine yoğunlaş.
vites, direksiyon, koltuk döşeme temizliğini detaylı incele. Bakımlı ve özenli kullanılmış araçlarda bu kısımlar daha geç eskir.
Sonunda aklına yatıyorsa çıtırdan pazarlığını da yapıp alabilirsin. Fiyat da fena değil ama biraz daha aşağıya çekilebilir.