Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Silecek suyunun hortumu

Sağolasın kendiliğinden herhangi bir ustaya götürdüm o tespit etti. Şimdi servise götüreceğim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
kendin bir kuruş vermeden yapabilirsin o kadar basit ki..patlayan yeri makas bıçak vb. bi aletle kes. sonra 10 cm uzunluğunda pipeti bu iki hortumun arasına koy ve siyah bantla sıkıca bağla yapıştır.al sana cam hortumu.ben öyle yaptım (daha doğrusu sanayide tanıdık usta yaptı para da almadı:)) ve 1 yıldır hiç birşey olmadı ama dersen 100-150 tl verip sağlam birşey yaptıracağım o da olur.keyifli sürüşler

kendin bir kuruş vermeden yapabilirsin o kadar basit ki..patlayan yeri makas bıçak vb. bi aletle kes. sonra 10 cm uzunluğunda pipeti bu iki hortumun arasına koy ve siyah bantla sıkıca bağla yapıştır.al sana cam hortumu.ben öyle yaptım (daha doğrusu sanayide tanıdık usta yaptı para da almadı:)) ve 1 yıldır hiç birşey olmadı ama dersen 100-150 tl verip sağlam birşey yaptıracağım o da olur.keyifli sürüşler

Hocam verdiğin bilgiler için sağol. Garanti kapsamında yaptıramadm malesef çünkü babam sağolsun benden önce davranıp sıradan bi tamircide yaptırmaya çalışmış ve japonla hortumunda fiskiyesininde içine etmişler adamlarda durumu anladı tabi nitekim 300 tl fiyat çektiler. Hortum 150, fiskiye kilit 20+20, fiskiye 110 tl :(

Benim dediğim yöntem iyiydi fakat en iyisi değişim. İyi yapmışsınız.

Geri
Üst Alt