Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sigorta Soketi

ufukozdemir1990

Kayıtlı Üye
Bende 2013 model leon var direksiyonun aktındaki sigorta kısmında bulunan bir tane sigorta soketi düşmüş.
Muhtemelen park sigortası dün araca ip neon yapıldı sanırım soketi tam oturtamadılar.
Ektede resimler mevcut bu soketi nereye takmalıyım.

Ekli dosyalar

• F9A65A7D-D1A1-42CD-9B63-2781411ED055.JPG
    F9A65A7D-D1A1-42CD-9B63-2781411ED055.JPG
    738.7 KB · Görüntüleme: 25
  • 481EE1C9-74F7-4683-91E4-6109882E14AA.JPG
    481EE1C9-74F7-4683-91E4-6109882E14AA.JPG
    710.4 KB · Görüntüleme: 25
Bende 2013 model leon var direksiyonun aktındaki sigorta kısmında bulunan bir tane sigorta soketi düşmüş.
Muhtemelen park sigortası dün araca ip neon yapıldı sanırım soketi tam oturtamadılar.
Ektede resimler mevcut bu soketi nereye takmalıyım.
Şuan yanmayan ampül varmı peki,,parklar yaniyormu..

Araç el kitapçığında sigorta şeması bulunması gerekiyor veya orda yoksa kitapçık elinde yoksa veya internetten araç marka model yazıp şemayı bulabilirsin

Birde merak ettiğim bir soru var sigorta panosundan alınan elektriği..kapıya nasıl bağladılar kapı gövde arasi kablolar boru içinden geçiyor ve orasida soketli..

Kapılarda yok sadece göğüslükte var. Kapıları yapmak için kaputun oradan kablo çekmesi gerekiyorda yaptırmadım.

Ekli dosyalar

• IMG_0625.jpg
    IMG_0625.jpg
    912.6 KB · Görüntüleme: 18
Kapılarda yok sadece göğüslükte var. Kapıları yapmak için kaputun oradan kablo çekmesi gerekiyorda yaptırmadım.
Güzel olmus..aslında kapıları yapmak için kaputun oradan elektriğe gerek yok,kapı lardaki cam acma düğmesinin üzerindeki led e gelen kabloyu bulup ona bağlamak gerek..söför kapisinin kablosunu biliyorum diğer kapilarinkine bakma fırsatım olmadı..

merhabalar ıp neon calısması cok guzel olmus elınıze saglık

sıgorta kutusunun planına gore elınızdekı sıgortayı takmanız lazım plan aracın kullanım kıtapcıgının son sayfasında olması lazım

Geri
Üst Alt