Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır aldığım araçta yaşadım sorun video eklendi daha önce konu açildi fakat video yoktu

bykillstar

Kayıtlı Üye
Öncelikle forum adminlerinden ve değerli abilerim kardeşlerimin affina sığınarak konuyu tekrardan açtım kusura bakmayınız video eklemek için

Biraz uzun ama lütfen okuyun Arkadaşlar merhaba öncelikle
2017 kasım 1 de leon fr otomatik araç aldım araç daha 1 hafta olmadi ön konsoldan karyola gıcırtısı gibi bir ses duydum ve servise gittim sesin vites mekanızmasının ordan geldiğini oraya ufak bi izolasyonla sorunun çözülceği sölendi bende değişim istedimi belirttim değişim yapamiycaklarını belirttiler neyse kabul ettim ve saçma sapan bi sünger koydular ki bana hiç bişey konulmucak dendi aracı teslim aldım daha 2 gün geçmeden yine aynı ses geldi ve servistekiler bu seferde egzoz yalıtım malzemesinin karosere değdinden bu ses çiktini iş emri açin halledelim dediler ve ben bunu kabul etmedim defalarcada doğuş oto yu aramama ragmen yardımcı olunmadi sizce napmalıyım mahkemeye gitmelimiyin değerli görüşlerinizi bekliyorum saygılar herkese

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt