Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sibop kapağı

HBK06

Kayıtlı Üye
Bu olay teknik desteğe giriyor mu bilmiyorum :D
Aracıma yeni sibop kapakları aldım. Bugün takayım dedim. O da ne, sibop kapakları sıkışmış. Sadece sol ön tarafı sökebildim. Şimdikiler orijinal siyah plastik kapak.
Bu nasıl iştir anlamadım.

Basınç sensörü siboplarda değil araçlarımızda.

Tamamdır, hallettim.
Ayni sorunu yaşayabilecek olan arkadaşlara da bilgi niteliğinde olması açısından, çakmak yardımı ile plastiği ısıttım. Sibop kapağı tam yumuşamadan ısıtmayı bıraktım. kuvvetlice çevirince yerinden çıktı.
Edit: Çin'den kilitli kapakları 30sent'e almıştım. İlgilenen arkadaşlar için gayet ucuz oldugu kanaatindeyim. 25 günde geldi.

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    164.5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Ne kadar metal sibop kapagı aldıysam hep caldılar :)

kilitli olması güzel bende 4 defa aldım hepsi gitti çaldılar demek istemiyorum çünkü;arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bunlar küçükken sibop kapaklarını söküp atarlarmış oyun olsun diye böyle bir durum da olabilir :):):):)

kilitli olması güzel bende 4 defa aldım hepsi gitti çaldılar demek istemiyorum çünkü;arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bunlar küçükken sibop kapaklarını söküp atarlarmış oyun olsun diye böyle bir durum da olabilir :):):):)
Kesinlikle. Yoksa Kocaman adamların eğilip de sibop kapağı sokebilecegi düşüncesi bile bir acayip :D

Aynen bende arabanın etrafında cocukları gordum bi ara etrafı kolluyolardı gectim birazdan dondum tek kalan sibop kapagı gitmişti :))))

Geri
Üst Alt