Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ses sistemi sorunu?

smtsrbst87

Kayıtlı Üye
Merhaba

Arkadaslar ibiza 2013 style aracima prof ses sistemi baglaticam hersey hazir ama mid takimini kapilara baglanmiyor cunku kapi aralari soket koymus mid kablolarini nerden gecirebilirim ?

Merhaba

Arkadaslar ibiza 2013 style aracima prof ses sistemi baglaticam hersey hazir ama mid takimini kapilara baglanmiyor cunku kapi aralari soket koymus mid kablolarini nerden gecirebilirim ?
Bağlanmıyor derken nasıl yani neresinde soket var tam olarak

Trakya'dan gönderildi..

Kapılara kablo cekilmiyor midler için zaten.Her kapı hoparlörü için farklı renkler var teyp arkasında.Mesela şoför kapısı hoparlörü için sokette mavi turuncu kablo varsa bu kabloları mid hoparlore bağlıyor sonra teyp arkasından bu 2 renkteki kabloya ses sistemi için olan kabloyu ek yapıp bagaja anfiye kadar götürüyor.Yani teypten kapıya kablo cekilmiyor.Teypten anfiye çekiliyor :)

Ben daha önce o soket I söktum isine yararmi bilmem ama karsilikli boş soket yerleri mevcut

@AdeM59 kapı arasında tesısat geçmiyor soket var @Berhan_ hocam güzel söluyosunda orjınal kabloyla cihaz mı olur prof cihazda yapılıcak ..
[doublepost=1479718923,1479718882][/doublepost]YOKMU SEAT İBİZAYA MİD BAĞLATAN ARKADASLAR..

Herkes öyle yapıyor.teypten kapıya yeni kablo cekilmiyor eski aracima yaptırdığım için biliyorum.

bakıyorum arastırıyorum mid kımler baglatı ve kapı dösemesine baglı kolon o ayrı bı durum..

Ben de kapi dosemesini sokemedim.araladim ama arada bi lastik var esnek birakmiyor.ne yapmamiz gerekiyor.nasil olcak ? Yeniden kablo nie cekiliyor ayni kablo kullanilmiyor anlamadim :(
[doublepost=1479756854,1479756521][/doublepost]

@Zafer.67 kapıdaki kablonun degistirilmedigini 2 kez söyledim ama arkadaş anlamamakta ısrarcı tesisatciya gittiğinde gorucek o kablonun degistirilmedigini :) :)

Geri
Üst Alt