Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ses izalasyonu garantiyi bozarmis

sezai

Kayıtlı Üye
Bugun dogus oto kartala servise arabayi verdim gelmisken sorayim dedim arabanin kapilarina disarida ses izalasyonu yaptirsam olurmu dedim garanti disina cikar dedi cam filmi yaptiriken bile sokulmemesi gerekiyormus kapi iclerinin kapinin dosemesinin sokulmesi nasil bir problem olabilirmis anlamadim ama arabayi alirken yeniden soyleyecem o zamaz siz sokup yapin ben malzemeyi alayim diye olmadi seat turkiyeye yazacagim

Leon 5f dizel dsg(2013+)

Bugun dogus oto kartala servise arabayi verdim gelmisken sorayim dedim arabanin kapilarina disarida ses izalasyonu yaptirsam olurmu dedim garanti disina cikar dedi cam filmi yaptiriken bile sokulmemesi gerekiyormus kapi iclerinin kapinin dosemesinin sokulmesi nasil bir problem olabilirmis anlamadim ama arabayi alirken yeniden soyleyecem o zamaz siz sokup yapin ben malzemeyi alayim diye olmadi seat turkiyeye yazacagim

Leon 5f dizel dsg(2013+)
Arabayın garantisi devam ederken sesten şikayet ederek serviste yaptıra bilirsiniz
Hiç bir servis dışarıdan ürün kabul etmez en kötüsü size fiyat söyleyip yapabilirler yoksa garantiyi bozan kısım kapi kilit ve cam otomatik kısmı oluyor
Kendiniz yaptıracak olursanız eğer iyi araştırıp yaptırın

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabayın garantisi devam ederken sesten şikayet ederek serviste yaptıra bilirsiniz
Hiç bir servis dışarıdan ürün kabul etmez en kötüsü size fiyat söyleyip yapabilirler yoksa garantiyi bozan kısım kapi kilit ve cam otomatik kısmı oluyor
Kendiniz yaptıracak olursanız eğer iyi araştırıp yaptırın

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul için öneride bulunabilecek varmı acaba

Lenovo K920 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyide ellerinde malzeme de yok bituself felan yokmus sadece ufak ufak sungerler yapistiriyorlarmis

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt