Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

serviste park sensörü taktırma?

Hnl

Kayıtlı Üye
serviste arka park sensörü taktıran var mı acaba? bir de ne kadar sürüyor ve fiyatı nedir yaptıranlardan bir yardım rica ediyorum.

İzmir için yetkili servis 400 TL gibi bir fiyat istemişler idi . Aliexpress'ten getirtip sadece işçilik bedeli ile yaptırmanız mümkün olabilir .

• Beğen
Reaksiyonlar: Hnl
servislerin bir çoğunda müdail ürün var orjinal gibi yapamıyorlar

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben serviste park sensörü taktıranlarda gördüğüm kadarıyla basit sesli tip park sensörü kullanıyorlar ve buna istenen ücret bence çok gereksiz pahalı birde montajda yapılan bir yanlışı fark ettim bazı servislerde, ibizalarda arka tamponda orjinal sensör yeri plakanın altındaki siyah kısımdadır eger tamponu sökerseniz arkasında hazır yerlerinin işaretli olduğunuda görebilirsiniz ama bazı servisler bunu plakanın üst kısmına boyalı kısmı delerek yapıyor ve bence hoş durmuyor

Trakya'dan gönderildi..

Ağustos ayında Eskişehir'de aracı ilk aldığımda taktırdım. Serviste takılan sensör, fabrika çıkışlılardaki gibi olmuyor. Tamponun dışında tırnakları var. 500 Tl tuttu ayrıca ekranda gösterge açılmadı, sadece ses çıkıyor. Eski arabam poloydu ve aynı sistemi 150 Tl ye sanayide taktırmıştım :/

Ben serviste park sensörü taktıranlarda gördüğüm kadarıyla basit sesli tip park sensörü kullanıyorlar ve buna istenen ücret bence çok gereksiz pahalı birde montajda yapılan bir yanlışı fark ettim bazı servislerde, ibizalarda arka tamponda orjinal sensör yeri plakanın altındaki siyah kısımdadır eger tamponu sökerseniz arkasında hazır yerlerinin işaretli olduğunuda görebilirsiniz ama bazı servisler bunu plakanın üst kısmına boyalı kısmı delerek yapıyor ve bence hoş durmuyor

Trakya'dan gönderildi..

O dediğin siyah plastik kısma sanayide 100 liraya dijital mesafe göstergeli sensör taktırdım. Ama herşeye ötüyor yere yakın olduğu için. Mesela hafif bir taş yükseltisi görsün başlıyor cırlamaya. Sesi de kısamıyorum. Tek tuş var üstünde, ses açma ve kapama. Deli olacağım :) Bu yüzden Türkçe konuşan kaliteli bir sensör alıp tampona yerleştirtmeyi düşünüyorum ve ardından gövde rengi boya yaptırmayı düşünüyorum.

65 tlye sensörü aldım,50 tlye de taktırdım.toplamda 115 tlye mal oldu sanayiide.Servise gitmeni tavsiye etmem şahsen..

O dediğin siyah plastik kısma sanayide 100 liraya dijital mesafe göstergeli sensör taktırdım. Ama herşeye ötüyor yere yakın olduğu için. Mesela hafif bir taş yükseltisi görsün başlıyor cırlamaya. Sesi de kısamıyorum. Tek tuş var üstünde, ses açma ve kapama. Deli olacağım :) Bu yüzden Türkçe konuşan kaliteli bir sensör alıp tampona yerleştirtmeyi düşünüyorum ve ardından gövde rengi boya yaptırmayı düşünüyorum.

Ben birazda sensörün hassasiyetiyle alakalı olabilecegini düşünüyorum çünkü fabrikasyon park sensörü kullananlardan böyle şikayet duymadım çevremde sonradan kendimizde aynı yere taktık yakından tanıdığım bir abime oda memnundu hatta yakın zamanda @59yr558 erhan abimin ibizasına beraber park sensörü montajı yapacagız ancak onunda sensörü sizdeki gibi ekranlı olandan bakalım onda izlenimlerimiz nasıl olucak

Trakya'dan gönderildi..

Ben birazda sensörün hassasiyetiyle alakalı olabilecegini düşünüyorum çünkü fabrikasyon park sensörü kullananlardan böyle şikayet duymadım çevremde sonradan kendimizde aynı yere taktık yakından tanıdığım bir abime oda memnundu hatta yakın zamanda @59yr558 erhan abimin ibizasına beraber park sensörü montajı yapacagız ancak onunda sensörü sizdeki gibi ekranlı olandan bakalım onda izlenimlerimiz nasıl olucak

Trakya'dan gönderildi..

Dediğin doğru. Sensör hassasiyeti ile ilgile de olabilir. Aynı sensörün montajını yaptıktan sonra, izlenimlerinizi belirtebilirsen sevinirim.

sensörün mesafe ve hassaslık ayarı var siz eğer bağlantı braketini ters monte ederseniz sensör uygun mesafeyi ayarlayamaz
niken in orjinale benzeyen park sensör ü var kullananlar memnun

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt