Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Servis

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar aracımı servise götürmeyi düşünüyorum genel kontrol için iyi niyet garantisi vardır aracımın sizce bu kontrollerden bir ücret alınır mı ?

Servis kaydi acmalari lazim, bunun icin de o konuyla ilgili sikayetiniz olmasi gerek. Diger turlu kayit acmadan yapamazlar. Arac garantili oldugun icin ucret talep etmezler ama ricayla pek is yapacaklarini sanmiyorum.

Genel kontrolün iyi niyet garantisiyle hiçbir alakası yoktur.
İyi niyet garantisi : garantisi bitmiş bir aracın arıza/şikayet üzerine yetkili servise giderek , tamamen doğuşun kendi inisiyatifinde yapılan ücretsiz işlemlere denir. Bakımlar, kontroller bunun içinde değildir.

Merhabalar aracımı servise götürmeyi düşünüyorum genel kontrol için iyi niyet garantisi vardır aracımın sizce bu kontrollerden bir ücret alınır mı ?

Bu durum genelde şöyle oluyor ben genel araç bakımı istiyorum diyorsunuz bu doğrultuda ekstra isteklerinizi söylersiniz bu işlemler için de güncel bakım ücreti isterler

Geri
Üst Alt