Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Servis konusu

emreee86

Kayıtlı Üye
herkese iyi günler. 2 aya kadar aracımı ilk defa servise götürecem. Bu forumdan takip ettiğim kadarıyla araçlardaki sesler için servis ücretsiz onarım yapıyor ama benim aracımda hala o bilinen sesler gelmiyor :) yine de söylesem yaparlar mı ?

müzik kapalı dolaştınız mı araçla :D 9000 kmye kadar bende farketmedim taki müziği kapatıp bozuk yola girene kadar

ses gelmiyorsa neyi yapacaklar o zaman adam soruyor şikayetiniz var mı araçla ilgili varsa söylüyorsun olmayan ses için arabanın sağını sokunu söktürmeye gerek var mı ?

ses gelmiyorsa neyi yapacaklar o zaman adam soruyor şikayetiniz var mı araçla ilgili varsa söylüyorsun olmayan ses için arabanın sağını sokunu söktürmeye gerek var mı ?
Tabii ki yok ama bu ses illa ki çıkıyor önceden önlem alınabilir mi ?

dersen ki elbet bir gün benimde başıma gelebilir yapsınlar garantisi devam eden araçtan ücret talep etmiyorlar ama kapı içlerine izalasyon istersen döşemeleri falan sökecekler 10 mayısta ben gidiyorum senelik bakıma araç 9800 de izalasyon yaptırıcam birde sol arka kapı hoparlörü patladı sanırım onu yaptıracam

dersen ki elbet bir gün benimde başıma gelebilir yapsınlar garantisi devam eden araçtan ücret talep etmiyorlar ama kapı içlerine izalasyon istersen döşemeleri falan sökecekler 10 mayısta ben gidiyorum senelik bakıma araç 9800 de izalasyon yaptırıcam birde sol arka kapı hoparlörü patladı sanırım onu yaptıracam
Eyvallah teşekkür ederim. Bunu biraz daha düşüneyim servise kadar

Geri
Üst Alt