Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

selamü aleyküm

sahmet1988

Kayıtlı Üye
aranıza yeni katıldım. 28 yaşındayım gaziantepde memurum arabamı sattım şu anda temiz bir leon arıyorum amacım sıfır almaktı, lakin bu fiyatlarda almam imkansız gibi birde led far ile cam tavan işin içine girdimi iyice imkansız , bu yüzden ikinci ele yöneldim. sizlerden ricam 55 bin ile 62,63 bin arası temiz manuel 1.2 tsi manuel led farlı 20 bin km civarı temiz bir araç bulabilirmiyim... şimdiden tskler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Hocam verdiğiniz fiyat aralığında bu özelliklere sahip bir araç bulmanız 2013 kasa ve sonrası için biraz zor. Hatasız, kazasız, boyasız bir araç bulsanız bile kilometresi en az 80 bin civarı olacaktır.

Hocam verdiğiniz fiyat aralığında bu özelliklere sahip bir araç bulmanız 2013 kasa ve sonrası için biraz zor. Hatasız, kazasız, boyasız bir araç bulsanız bile kilometresi en az 80 bin civarı olacaktır.

tsk ederim hocam aynen dediginiz gibi bakıyorum çok zor gibi sıfır almak en mantıklı duruyo. seat opsiyon listesini nereden bulabilirim cam tavan ve led far fiyatı nedir yada biliyosanız yazarsanız memnun olurum

tsk ederim hocam aynen dediginiz gibi bakıyorum çok zor gibi sıfır almak en mantıklı duruyo. seat opsiyon listesini nereden bulabilirim cam tavan ve led far fiyatı nedir yada biliyosanız yazarsanız memnun olurum

Sanırım 2017 yeni leon için 4bin TL civarı oldu LED paket. Sunroof hakkında bir bilgim yok. Opsiyon fiyat listesini yetkili bayilerden öğrenebilirsiniz. Kendi düşüncem bu ikisi yaklaşık olarak 6-7 bin TL'ye mal olacaktır.

aranıza yeni katıldım. 28 yaşındayım gaziantepde memurum arabamı sattım şu anda temiz bir leon arıyorum amacım sıfır almaktı, lakin bu fiyatlarda almam imkansız gibi birde led far ile cam tavan işin içine girdimi iyice imkansız , bu yüzden ikinci ele yöneldim. sizlerden ricam 55 bin ile 62,63 bin arası temiz manuel 1.2 tsi manuel led farlı 20 bin km civarı temiz bir araç bulabilirmiyim... şimdiden tskler

aramıza hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
umarım gönlünüze ve içinize sinen bir araç bulursunuz

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aleykümselam hoşgeldin. Açık konuşmak gerekirse forumlarda araç fiyatları piyasanın biraz üstündedir.
Bu sebeple önce sahibindene bakıp oradan da 1000 tl kadar pazarlık yapacağınızı düşünün.
"O fiyatlara bulunmaz" gibi karamsar olmamak lazım.
Piyasada bu fiyatlara Leon var güzel bir araştırma gerekiyor o kadar.

Bir örnek mesela:

Seat Leon 1.2 TSI Style 2016 Model 61.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 447711438

şu anda gelecek olan ibiza 1.0 tsi 95 hp fiyat olarak yeni kasa 60.000 geçmeyecektir muhtemelen manuel bu arabaya yazılmayı düşünüyorum bakalım arayacam şimdi bayileri muhtemelen ellerinde fiyat vardır tahmini çünkü temmuz sonu atmosferık 75 hp ile 1.0 tsi 95 hp geliyo mauelleri

abilerim kardeşlerim bugün kararımı verdim doguşotoya istanbul maslakdaki bayisi baya ilgilendi kapora verip sıraya girecem belki gelir agustos bası gelmese 2 ay daha beklerim acelem yok. gelen fiyatlar 5 6 bin üstü olursa kabulümdür ama şu anki fiyatlardan 10 bin üstü gelirse vazgeçip ikinci ele yönelcem. niyetimdeki araba 1.0 tsi 90 hp manuel olan. siz abilerin fikri benim için önemli ne yapmalıyım ne önerirseniz yada?

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt