Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Yerine Seat Almak İstiyorum

celalselduz

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, şu anda sahibi olduğum 2016 seat leon'u askerlik ve evlilik nedeni ile satıyorum:

Seat Leon 1.2 TSI Style 2016 Model 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk- Pasif İlan - 405270258

bana bu arada idareten bir araç lazım, bu forumdaki araçların her ne kadar yeni modeller olduğunu bilsem de, yine de belki aranızda eski modellerden de olan vardır düşüncesiyle buraya yazmak istedim.

Aradığım araç şöyle bir şey:

-En fazla 20.000 TL'ye kadar olacak
-İbiza veya Cordoba olabilir
-Değişen, boya, kaza takıntım yok. Hatta o modellerdeki bir araç komple boyalı olursa daha iyi.
-Kilometresi mümkünse 170.000'den fazla olmasın istiyorum.
-LPG önemli bir artı olacaktır.
-Kliması da olmazsa olmazım sayılabilir.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Bana mesaj yoluyla buradan veya sahibinden üzerinden ulaşabilirsiniz.

askerlik, düğün, dernek hep tatlı telaşeler, hayırlı olsun kardeşim. inşallah gönlüne göre bir araç bulursun..

Geri
Üst Alt