Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat-skoda-audi-vw orjinal yedek parçalar-aksesuarlar parça kodları

Yok delik olsa hiç dusunmezdim. Fiyat gayet uygun. Ben yedek parça deyince kafamda yüksek meblaglara odaklanıyorum. Delik değil. Üstten biraz eritmis. Giz önünde de değil. Duruma bakacağım artık. Çok teşekkür ederim yardım için.
ne demek ben tşk ederim..parça kodunu yaz bi yere kafan eserse alırsın :) haaa söktüğün parçanın altında da yazar parça kodu dikkatle bak ...bence anlattığın gibi gerek yok paran cebinde kalsın olur böle şeyler..
 
iyi günler kolay gelsin @kirlisakal :) 2011 1.6 TDİ DSG leon için kolçak yardımında bulunabilir misin fiyat ve ürün olarak? teşekkür ederim..
 
iyi günler kolay gelsin @kirlisakal :) 2011 1.6 TDİ DSG leon için kolçak yardımında bulunabilir misin fiyat ve ürün olarak? teşekkür ederim..
merhaba...orjınal istersen servisde mevcut bıraz tuzlu...replika internet sitelerinde araştırıp bulabilirsiniz...piyasada kalite kalite değişik bir cok ürün bulundugundan tam kesin kestiremıyom şu iidir dıyemem...
 
Merhaba @kirlisakal bey kardeşim. Öncelikle çok yerinde bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim.
Benimde seat leon 2013 fr sağ arka dış stop lambasına ihtiyacım var.
Buarada BURSA da ikamet ediyorum.
Aşağıya aracın sağ arka stop unu ve problemini gösteren resimleride atıyorum.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bu da resimleri.20180211_143005.jpgbu%202.jpg20180211_135437.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Seat İbiza TSİ - Bosch Parça kodları
 

Ekli dosyalar

  • IBIZA.pdf
    287.3 KB · Görüntüleme: 16
Merhabalar;

Aracım ALTEA XL 2011. İşaretlediğim parçaya ihtiyacım var. Sürgülü olan pandizotun oturduğu ayak kırıldığı için pandizot tutmuyor ve geri gidiyor.



19664
 
Geri
Üst Alt