Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Servis Yardımm

MehmetYayla

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm arabam 15.200 de yani bakımı geldi ve servis 700 tlye ilk bakımını yapıyor.
Kendim benzinlik çalışanı olduğum için birçok ustayla görüştüm ve servise boş yere 700 tlni verme onun yerine 300-400 arası başka biryerde bakımını kolaylıkla yaptırabilirsin dediler, siz bilgili arkadaşlardan rica ediyorum sizce arabayi sıfır satin aldığım servise mi gideyim yoksa ustaların dediklerini mi yapayım ?

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm arabam 15.200 de yani bakımı geldi ve servis 700 tlye ilk bakımını yapıyor.
Kendim benzinlik çalışanı olduğum için birçok ustayla görüştüm ve servise boş yere 700 tlni verme onun yerine 300-400 arası başka biryerde bakımını kolaylıkla yaptırabilirsin dediler, siz bilgili arkadaşlardan rica ediyorum sizce arabayi sıfır satin aldığım servise mi gideyim yoksa ustaların dediklerini mi yapayım ?
Araban dsg degilse serviste yaptırmayabilirsin. Çünku servis dısı garantiyi bozuyor. Ama dsg ise disarda yaptirma hiç.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Araç garantide oldugu için servis 700tl diyor, garantisi bitince servis fiyatlari da düşer.

Garanti bitesiyr kadar servistr yaptırın bitince manuelse dışarsı en mantıklısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepinize çok teşekkür ederim arabam bu akşam servise gidiyor

Garanti önemli değil dersen kendin yap ama ilk bakım için servise git hem garanti olsun yoksa 250tl malzemelere 50tl ustaya yada benzinlikte kanal varsa oda çebine kalır

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt