Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT LEON LED FAR BURSA

SerdarFR

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar arkadaşım 1.2 TSI Manuel 2017 model Leon aldı fakat led far paketi yok.Şimdi eline biraz para geçti Bursa'da bildiğiniz led far uygulama yapan bir yer var mı ?Teşekkürler

Dışarıda sonradan takan yerler var ama nerde olduklarını bilmiyorum birde tamamen orjinali gibi olması çok maliyetli olur sadece farları alıp elektrigini vermekle bitmiyor otomatik yükseklik ayarıda gerekli

Trakya'dan gönderildi..

Aracınızı satıp led farlı olanını almanız daha az maliyetli olur

Arkadaşlar selamın aleyküm bugün led far araştırması yaparken YouTube sayfasında fardesign adı altında video gördüm ve Arkadaşın İnstagram sayfasını buldum orada yaptığı işçiliğe bAktım ve gayet başarılı kendisine mesaj gönderdim ve haber bekliyorum isterseniz bi bakabilirsiniz kendisinin yeri Sarıyer’de eğer uygun fiyat olursa bende yaptırmayı düşünüyorum

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6f70614d8dd934813abcc02f44bee05f.png

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Yapılabiliyor ama otomatik far yükseklik ayarı vs şeyler için tekerlekte bağlantılı olan sensörü olmadığı için ayar yapmıyor diye biliyorum tabi takılıyorsa sensörü başka

Mesajıma cevap gelirse konuyla ilgili bilgilim olur burdan bilgilendirme yaparım

Geri
Üst Alt